Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom prostihoz fordult....

Párom prostihoz fordult. Megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Párom felhívott egy prostit, elment hozzá, és habár 50 percet parkolt előtte, azt állítja, hogy nem ment fel, mert képtelen volt rá. Az ok/indok amellyel magyarázza, hogy nem érezte rajtam, hogy vágyom rá, mint férfira (tény, hogy 4 hónap után nagyon kevés volt a szex), és nem érezte, hogy szeretem. Nem könnyű átlépni, de igyekszem. Hogyan lehet átlépni? Mit tegyek? Van értelme?

2013. jan. 29. 12:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem találsz magadnak majd olyan hapsit,akivel működni fog a kémia.
2013. jan. 29. 12:44
 12/36 A kérdező kommentje:
Működik a kémia, fantasztikus vele a szex, nagyon figyelmes, és mégis valami miatt úgy alakult, hogy nem. Számomra is érthetetlen.
2013. jan. 29. 12:50
 13/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem védeni akarod? Megmagyarázod magadnak, hogy ez jó? Ráadásul egy friss kapcsolatról van szó? És máris elérte, hogy úgy érezd, nem ő a hülye, hanem szinte te kényszerítetted, hogy kur vázzon! Szépen vagyunk! Egy varázsló a pasi! Te meg megérdemled!
2013. jan. 29. 12:50
 14/36 anonim ***** válasza:
12%

Az az ember, aki ezt és igy megmondja neked, az szeret téged és bizik benned.

Én a helyedben felnőtt nőként viselkednék, és törődnék a társaddal.

Ezt a lépést kevesen bírják megtenni, hogy kétségbeesésükben szólnak. 100-ból 99 pasi felment volna, és hallgatott volna róla.

A kincset,nem szabadna kiejtened a kezedből..

2013. jan. 29. 12:51
 15/36 anonim ***** válasza:

A kérdés nem is ez a prosti dolog, hanem az, hogy te miért nem teperted le? Talán mert nem vágytál rá igazán?

Az nem elég hogy egy pasi jó az ágyban, az kell hogy te valamiért ellenállhatatlanul vonzódj hozzá.

Ha ez megvan akkor jön a kérdés, hogy miért álltál ellen a kísértésnek? Ha neked volt valami pszichés gondod tőle függetlenül, na ebben az esetben van értelme csak.

2013. jan. 29. 13:08
 16/36 anonim ***** válasza:

Az jó pont a pasi részéről, hogy bevallotta, mert tart valamire és fontosnak tart. Viszont te boldogtalan vagy mellette, elhanyagoltad, pedig egy kapcsolatban fontos a szex is, szóval magadba is kell nézned.

Lehet tényleg nem ment fel. Dobd szerintem, ne a botlása legyen a fő ok, hanem hogy te nem vagy mellette boldog.

2013. jan. 29. 13:39
 17/36 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért menekültél tőle. Miért kerestél kifogásokat? Hogy ne tűnjél könnyű nőnek? Ez az egyik legnagyobb hiba (Top 3-as), amit nők el tudnak követni.

Ha meg nem kívánod, akkor miért vagy vele? Vagy a taktikázásod ellenére oda vagy érte?

2013. jan. 29. 14:19
 18/36 A kérdező kommentje:
Oda vagyok érte, egész életemben ilyen pasira vágytam. És valóban vannak pszichés gondjaim, melyekről ő nem tehet, de már régóta szenvedi a hatásait. Félek tőle, félek az érzésektől, amelyeket kivált belőlem, félek, hogy hosszútávon nem tudom megtartani. Nagy valószínűséggel mindez az önbizalomhiányomból fakad, mely az utóbbi években alakult ki bennem, egy olyan kapcsolat hatására, melyben folyamatosan csak negatív visszajelzéseket kaptam.
2013. jan. 29. 14:27
 19/36 anonim ***** válasza:

18

Basszus a szavaimat a magadénak állítod be, amit 3 nappal ezelőtt beszélgettem veled? háát milyen ember vagy te? Igy akarod megfogni a srácot?

Te aljas.

2013. jan. 29. 15:00
 20/36 anonim ***** válasza:
18, 19 mi van már? :O
2013. jan. 29. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!