Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ezért lettem elhagyva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért lettem elhagyva?

Figyelt kérdés
a vőlegényem kidobott (szó szerint) mert "nem vagyok asszonynak való". míg nem költöztünk össze addig minden rendben volt. aztán összeköltöztünk és minden megváltozott. mindig mindennel gondja volt. nem volt időm főzni, takarítani. de ugyan mikor csináltam volna ezeket mikor 8 órától 6 óráig dolgozok 2 állásban, mire hazaérek holtfáradtan semmi erőm nincs ilyesmire. ha otthon voltam akkor takarítást megcsináltam, főzést viszont tényleg nem, mert nem tudok :/ de én nagyon szeretem őt...
2012. dec. 31. 14:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
18%
Nos, ha az az elvarasa, hogy haziasszony is legyel, akkor annak kell megfelelni. Atlag no munka mellett tud takaritani, fozni es haztartast vezetni - sot meg gyereket is nevel idovel....
2012. dec. 31. 14:57
 2/24 anonim ***** válasza:
82%
Na ez is egy olyan pasi , aki elvárja, hogy munka után a lakást is kinyald és a s.ggét is. Nem tudott belőled rabot csinálni. Lehet ez az oka, de te jobban jársz nélküle. Majd lesz aki megbecsül.
2012. dec. 31. 14:58
 3/24 anonim ***** válasza:
84%

úgy gondolom: ha tényleg szeretett volna, akkor szeretett volna úgy is, hogy nem tudsz főzni.

ez csak egy ok volt, biztosan más van a dologban...

2012. dec. 31. 15:00
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Szívességet tett azzal hogy kidobott még mielött házasok lettetek ebből nem lett volna boldog kapcsolat:)
2012. dec. 31. 15:02
 5/24 anonim ***** válasza:
32%

Neki volt egy elvárása, amit te nem tudtál teljesíteni. Ennyi, és nem több. Ez lehet akár főzés-takarítás, de kinézet, életmód, vallási, vagy egyéb nézet. Ezen kár rágnod magad.

Viszont, ha tényleg szereted, és meg akarsz neki felelni (mindenki meg akar felelni a másiknak valamely szintig), akkor szervezd meg, hogy legyen mindig étel, és tisztaság. Például rendelhetsz ételfutártól ebédet, vagy akár egész napra való ételt. A takarításban pedig takarítónő segíthet. Ha jól csinálod, ez nem kerül borzasztóan sokba, és a párodnak is meg fog felelni.

2012. dec. 31. 15:03
 6/24 anonim ***** válasza:
36%
Hétvégén is dolgozol? Mert ha nem akkor hétvégén lenne időd takarítani, főzni pedig mindenki meg tud tanulni csak akarni kell. Vannak neten olyan oldalak ahol lépésről-lépésre ott vannak a képek hogy hogyan kell egy kaját elkészíteni.
2012. dec. 31. 15:11
 7/24 anonim ***** válasza:
22%
Ezért nem kell összeköltözés előtt eljegyezgetni a levegőbe valakit. Minek jegyzett el, ha azt sem tudta, milyen lehet veled élni? Mindegy, ez az ő baja. Valószínűleg tényleg ez volt az oka, hisz az alapján, amiket leírtál valóban nem vagy asszonynak való. Legalábbis még nem most, amíg kénytelen vagy ennyit dolgozni. Később, ha már jobban fogsz állni, és lesz időd a háztartásra, majd a gyerekre, akkor már lehet ilyeneken gondolkodni. Vagy ha inkább karrierista típus vagy, akkor olyan férfit keress magad mellé, akinek nem elvárása, hogy szép, tiszta otthonba érjen haza, ahol meleg étel és szerető feleség várja.
2012. dec. 31. 15:12
 8/24 anonim ***** válasza:
93%
Jézusúristen, nehogy már sajnáld azt a pasit, aki cselédet akar nőül venni. Ha szeret, akkor tudja, előbb-utóbb beleszoksz és megcsinálod.
2012. dec. 31. 15:29
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Ezek szerint tehát az lenne a "normális", ha egy nő napi tíz óra munka után még a háztartást is egyedül viszi??? Érdekes, egyik válaszban sem fedeztem fel azt, hogy ESETLEG meg kéne osztani a házimunkát, ha mind a két fél dolgozik, akkor otthon is egyenlően kellene viselni a terheket. Nem asszonynak való?? Az ilyen pasi meg nem férjnek való, hanem úrnak és parancsolónak, de attól meg minden normális nőt mentsen meg az isten! Kérdező! Szerintem örülj neki, hogy így alakult, mert ha a vőlegényednek tényleg az a természetes, hogy munka után te még egyedül vidd a háztartást, aztán meg nevelgesd esetleg a gyerekeket, míg neki a munkája mellett nincs semmi más dolga, akkor te nem társa, hanem a cselédje lettél volna egész életedben.
2012. dec. 31. 15:33
 10/24 anonim ***** válasza:
17%

"Tényleg ezért lettem elhagyva?"

Igen, tényleg. Ha már összeköltöztél valakivel, akkor nem élhetsz tovább ugyanúgy, mint "lánykorodban", amikor anyukád elpakolt utànad és elédrakta a vacsorát. Feleségnek lenni több egy darab papírnál, többek között benne van a gondoskodás a férjedről..

2012. dec. 31. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!