Az unokanővérem lenyomta a nővéremet, és most azt hiszi, hogy erősebb a nővéremnél?
A szkander az sportnak, szórakozásnak, időelütésnek, jó,de ezzel konfliktusoknak véget vetni,meg bármit eldönteni szerintem hülyeség.
Biztos van a környezetetekben felnőtt(ezt most nem úgy értem, hogy 18 év feletti személy, hanem úgy, hogy édesanyátok vagy édesapátok, olyan személy, akinek "tekintélye van" és a parancsa, utasítása szent és sérthetetlen. Olyan személyre gondolok, aki ha elordítja magát, akkor az unokanővéred olyan picire görnyed össze a félelemtől, sőt, a rettegéstől, mint egy kis hangya. Na egy ilyen személyt keressetek, és kérjétek meg, hogy teli torokból ordítsa el magát, ahogy csak bírja, ha ez nem elég,akkor ajánlom a mogyorófa pálcát,amivel ha a gerincére ráhúz kettő isteneset, akkor úgy fog sírni, ahogy még senki.
Ez egyszer és mindenkorra eldönti a dolgot - egy életre.
Ilyen személy jelen pillanatban nincs, az unokanővéremre ugyanis sosem lehetett rászólni.
Szóval nagyon el volt mindig is kényeztetve, csak a nővérem tudott hatni rá. Persze ő is csak akkor ha senki sem látta:)))
Csak azt nem értem, hogy most, mért nem meri kiosztani az unokanővéremet?
Hát az igaz hogy ő csak vendég, de lehet hogy pont ezért is gondolja hogy nekünk úgy kell ugrálni ahogy ő fütyül.
Bár ha mi mennénk oda valószínű akkor se lenne job a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!