Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem engedi, hogy elköltö...

Anyám nem engedi, hogy elköltözzek töle a kisfiammal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kisfiam 4 hónapos. Szülés után odaköltöztem hozzá, segített a babát rendezni. Mikor vissza szerettem volna költözni a páromhoz pár hét mulva kijelentette, hogy nem fogja engedni, hogy elvigyem a babát, mert a páromnak nem való gyerek, félti töle (alkoholproblémái voltak régen, attól tart, hogy inni fog és nem figyelne a gyerekre, ha vele van). Emiatt a párom veszekszik, azt hiszi én nem akarok vele lakni. Anyu azt is mondta, hogy amúgyse engedné mert már megszokta, hogy mindennap látja a babát és rossz lenne nélküle. Azzal ijesztget, hogyha elviszem a gyereket, akkor meg fog halni az idegességtöl, de nem baj, mert már ugyse lesz akkor értelme az életének. Én viszont nem vele szeretném felnevelni a kisfiamat, és nem akarom otthagyni neki. Van már saját családom velük szeretnék élni. Hogyan oldjam meg?
2012. dec. 18. 18:03
1 2 3 4 5
 1/47 harleynagyi ***** válasza:
86%
nagyon egyszeruen pakolj ossze es koltoz vissza a ferjedhez vagy az elttarsadhoz . Anyukad nem akadalyozhat meg es legy nyugodt nemfog belehalni , Mondjuk nem nagyon ertem miert kellet mar az elejen oda koltozni ?? Mikor terhes lettel nemtudtal felkeszulni arra hogyan kell egy ujszolotett gondozni ???
2012. dec. 18. 18:07
 2/47 anonim ***** válasza:
75%

Ha a párod alkohol problémái elmúltak akkor vele kell élned.. Mi az h anyád nem engedi? Összepakolsz azt mész a gyereknek apára van szüksége.

Tönkremegy így a kapcsolatod és szerintem ha ott is maradnál a kedves mama mindenbe beleszólna!!

Felnőtt ember vagy menj a párodhoz. Holnap összepakolsz és mész.

2012. dec. 18. 18:12
 3/47 anonim ***** válasza:
72%
anyád nem normális, pakolsz és mész
2012. dec. 18. 18:12
 4/47 anonim ***** válasza:
78%
Azt kihagytam h természetesen a babával..
2012. dec. 18. 18:14
 5/47 anonim ***** válasza:
75%
Te jó ég, én összetenném a két kezem, hogy a gyerekem apja egyáltalán elviselte, hogy mikor megszületik a gyerekünk én fogom és elköltözök tőle... Pakolsz és mégy. Olyan nincs, hogy nem engedi. Hány éves vagy 15?
2012. dec. 18. 18:21
 6/47 A kérdező kommentje:
Nem akarok haraggal elmenni töle. Amúgy azért költöztem oda, mert akkor is kiverte a hisztit, hogy nem fogok érteni a gyerekhez, ha ö nem mutatja meg mit kell vele csinálni. (hozzáteszem a kórházban rooming-in volt, tehát én rendeztem ott is éjjel-nappal)
2012. dec. 18. 18:32
 7/47 A kérdező kommentje:
Az is nagyon idegesit, hogy amikor sétálunk vele az utcán mindig ugy viselkedik mintha az ö gyereke lenne, követeli, hogy ö tolja a kocsit (mert én biztos nekitolnám valaminek), minden második szava az, hogy kisfiam, mikor valakivel beszélget az utcán (idegennel) mindig úgy beszél mintha az övé lenne.
2012. dec. 18. 18:41
 8/47 anonim ***** válasza:
81%
Hát ne haragudj de elég nagy hibát követtél el. Már a kórházban nemet kellett volna mondani neki. Mi az hogy ne toljad a saját gyereked mert nekimegy valaminek?? Hát hogy úgy mondjam, "fura" vagy ha nem érzed, hogy ez nem normális és hogy nem kéne a kedvére tenned.
2012. dec. 18. 18:44
 9/47 anonim ***** válasza:
82%
Nőjj már fel könyörgöm, ha már gyereket szültél!! Senki nem az anyucinak, vagy apucinak szüli a babáját, hanem a párjának és saját magának. Ez az élet rendje, ez a normális. A párod helyében én már nagy balhét csináltam volna akkor, mikor az Anyádhoz elvonultál a közös gyermeketekkel. Határozottan pakolj össze, és indulás a gyerek apjához. Ha kedves akarsz lenni az Anyukádhoz, köszönd meg az eddigi segítségét, ajánld fel, hogy bármikor meglátogathatja az unokáját, de határozottan közöld vele, hogy a gyermeknek elsősorban apára és anyára van szüksége. Ha kell, beszéld meg a pároddal, hogy menjen értetek, de akkorra Te pakolj össze, hogy minél rövidebb legyen az elválás.
2012. dec. 18. 18:46
 10/47 anonim ***** válasza:
76%

Nem válaszoltál, hogy hány éves vagy!

Anyukád viselkedését csak akkor érteném, ha tiniterhességről lett volna szó.

És a TE teszetoszaságodat is csak az magyarázná, ha nagyon fiatal lennél.

Akinek gyereke van, az legyen felnőtt! Viselkedj ennek megfelelően! Állj a sarkadra!

2012. dec. 18. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!