Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok egy pasihoz akit?

Mit szóltok egy pasihoz akit?

Figyelt kérdés

Nem érdekeli a sport, nem jár el a haverjaival, nem szereti az alkoholt, nem cigarettázik.

Van humora, szívesen segít a mosásban, takarításban, mosogatásban, szeret otthon ülni.

Ha kirándulásról van szó, vagy nyaralásról, akkor csak a párjával érzi jól magát kettesben. továbbá nagyon figyelmes, és ajándékozó tipus.

Ezermester a saját otthonában, ugyanakkor nem szeret dolgozni, és tanulni menni, ez miatt sokat panaszkodik, ugyanakor. A szexben bevállalós, és megteszi, amit kell, és hűséges.

Nos mi a véleményetek?

2009. aug. 16. 14:51
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Rokonszenves tulajdonságai vannak egyet kivéve, miszerint nem szeret dolgozni. Mivel ezermester és otthon szívesen bütyköl, gondolom a munkahelyével lehet a baj. Ezen a téren kellene változtatnia, vagy pedig áthelyezni magát a privát szférába maszeknak és akkor talán szíveen is dolgozna. Azt hiszem jó férj lenne belőle, megfelelő társnak látszik.
2009. aug. 16. 14:56
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha a munkahelye miatt nem szereti a munkát, akkor csak munkahelyet kell váltani. Ha a szakmáját nem szereti, akkor kitalálni, hogy mi érdekli. Ha ezek megvannak, akkor ennyiből nekem a tökéletes pasi.:)

Ha egyáltalán semmilyen munkát nem szeret és csak úgy elvan otthon, akkor már kevésbé tökéletes...

2009. aug. 16. 15:00
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
TÖKÉLETES PASI! Csak a munkahelyet kell megszerettetni vele.
2009. aug. 16. 15:03
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

ideális pasinak tűnik... de nekem túl tökéletes lenne...

és amolyan lúzernek tudom elképzelni... ha ilyen tulajdonságai vannak,miért nincs még barátnője?

2009. aug. 16. 15:03
 5/33 A kérdező kommentje:

Én voltam a barátnője:-)

Azt hiszem, számomra unalmassá vált, hogy „túl tökéletes”. És belefáradtam az évek alatt a panaszkodásaiba, a munka miatt.

2009. aug. 16. 15:08
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem felelne meg, mert

engem érdekel a sport, szívesen eljárok a barátaimmal (20 év házasság után is), nem szeretek otthon ülni. Nem csak a párommal érzem jól magam, hanem néha jó egy kicsit külön, nagyon szeretek dolgozni, most is tanulok, és útálom ha valaki panaszkodik.

Tehát egyedül szexben felelne meg.

Maradok a férjemnél.

2009. aug. 16. 15:19
 7/33 Kankalin ***** válasza:
100%
Hazamegyek és körbecsókolom a drágámat, hogy ül a fotelben, iszogatja a sörét, nézi a meccset és közben kiabál a tv-vel! :)
2009. aug. 16. 15:25
 8/33 A kérdező kommentje:

Engemet elengedett, bulizni, a barátnőimmel. Azt mondta ennyi szabadság jár nekem, bízott bennem mindig. Ugyanakkor nem volt kíváncsi a barátaimra, barátnőimre, mert ő csak velem szeretett lenni. Inkább kitapétázta otthon a szobát, mint hogy eltöltsön egy estét a barátnőim társaságában. De ügyeket intézni hivatalokba, azt szívesen vállalta.

Amikor munkából haza jött este, akkor egy órán át azt hallgattam, hogy sz….r minden. Tele volt a töke az emberekkel, nagyon!

Nagyon érdekes véleményeket irtók.

Persze egy verekedős, megcsalós pasinál biztosan jobb:-)

2009. aug. 16. 15:40
 9/33 anonim ***** válasza:
28%
Egy sznob gyerek ! Én fiú vagyok, és mi megvetjük az ilyet ! Nem jár el barangolni a haverjaival ? Akkor mit csinál egyész nap ? Bütyköl és ezermesterkedik ? Pontosan mit ? Ki-be szereli a verdájából az aksit ? Szeret otthon ülni ? És mit csinál közben ? Macskát simogat ? A cigit én is rühellem, és alkoholista sem vagyok, de azért 1-2 doboz sör néha belefér ! Szerintem keress mást !
2009. aug. 16. 15:44
 10/33 anonim ***** válasza:

párom is ilyen,a melohely sosem tetszik,plusz mellette tanul még mindig,de manapság nehéz olyan munkahelyet találni ahol minden klappol.

nézz körül,nézd meg a legtöbb huszonéves pasit,elég sok a "hibás egyed",a minél több nőt megdugni akaró,az alkoholista,játékgépező,feleséget/barátnőt elhaynagoló,otthon semmit nem csináló pasi,akinek még fel sem áll,csak a haverokkal bulizik,semmibe nézi a nőt,ilyenek...

fogj egy lapot,1-1 oszlop,jo rossz tulajdonságoknak...megfogsz lepődni...

22/L

2009. aug. 16. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!