Mit szóltok egy pasihoz akit?
Nem érdekeli a sport, nem jár el a haverjaival, nem szereti az alkoholt, nem cigarettázik.
Van humora, szívesen segít a mosásban, takarításban, mosogatásban, szeret otthon ülni.
Ha kirándulásról van szó, vagy nyaralásról, akkor csak a párjával érzi jól magát kettesben. továbbá nagyon figyelmes, és ajándékozó tipus.
Ezermester a saját otthonában, ugyanakkor nem szeret dolgozni, és tanulni menni, ez miatt sokat panaszkodik, ugyanakor. A szexben bevállalós, és megteszi, amit kell, és hűséges.
Nos mi a véleményetek?
Ha a munkahelye miatt nem szereti a munkát, akkor csak munkahelyet kell váltani. Ha a szakmáját nem szereti, akkor kitalálni, hogy mi érdekli. Ha ezek megvannak, akkor ennyiből nekem a tökéletes pasi.:)
Ha egyáltalán semmilyen munkát nem szeret és csak úgy elvan otthon, akkor már kevésbé tökéletes...
ideális pasinak tűnik... de nekem túl tökéletes lenne...
és amolyan lúzernek tudom elképzelni... ha ilyen tulajdonságai vannak,miért nincs még barátnője?
Én voltam a barátnője:-)
Azt hiszem, számomra unalmassá vált, hogy „túl tökéletes”. És belefáradtam az évek alatt a panaszkodásaiba, a munka miatt.
Nekem nem felelne meg, mert
engem érdekel a sport, szívesen eljárok a barátaimmal (20 év házasság után is), nem szeretek otthon ülni. Nem csak a párommal érzem jól magam, hanem néha jó egy kicsit külön, nagyon szeretek dolgozni, most is tanulok, és útálom ha valaki panaszkodik.
Tehát egyedül szexben felelne meg.
Maradok a férjemnél.
Engemet elengedett, bulizni, a barátnőimmel. Azt mondta ennyi szabadság jár nekem, bízott bennem mindig. Ugyanakkor nem volt kíváncsi a barátaimra, barátnőimre, mert ő csak velem szeretett lenni. Inkább kitapétázta otthon a szobát, mint hogy eltöltsön egy estét a barátnőim társaságában. De ügyeket intézni hivatalokba, azt szívesen vállalta.
Amikor munkából haza jött este, akkor egy órán át azt hallgattam, hogy sz….r minden. Tele volt a töke az emberekkel, nagyon!
Nagyon érdekes véleményeket irtók.
Persze egy verekedős, megcsalós pasinál biztosan jobb:-)
párom is ilyen,a melohely sosem tetszik,plusz mellette tanul még mindig,de manapság nehéz olyan munkahelyet találni ahol minden klappol.
nézz körül,nézd meg a legtöbb huszonéves pasit,elég sok a "hibás egyed",a minél több nőt megdugni akaró,az alkoholista,játékgépező,feleséget/barátnőt elhaynagoló,otthon semmit nem csináló pasi,akinek még fel sem áll,csak a haverokkal bulizik,semmibe nézi a nőt,ilyenek...
fogj egy lapot,1-1 oszlop,jo rossz tulajdonságoknak...megfogsz lepődni...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!