Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen felelőtlenek az...

Miért ilyen felelőtlenek az emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor azt látom, hogy minden más fontosabb mint a gyerek. Valamelyik nap mentem az úton, egy nagy bokros, fás udvarról kiszaladt elém egy 5 év körüli kisfiú, ha fél másodperccel hamarabb jött volna vagy nem oda nézek akkor egy 40 tonnás kamionnal simán átmentem volna rajta. Az apja meg velem kezdett el veszekedni. Másnap reggel egy ovi előtt mentem el, öltönyös, nyakkendős apuci nyitja ki a kocsiajtót, a kisgyerek úgy ahogy volt átrohant a másik oldalra. Azt is majdnem elütöttem. A csávó meg ment tovább mintha nem történt volna semmi, pedig nem volt fiatal. Nekem is van 2 kisgyerekem de tudnak normálisan közlekedni az meg a másik, hogy ha már kisétálhat az utcára vagy forgalmas helyen vagyunk akkor mellettem marad. Egyébként az ismerőseim között is bőven akadnak olyanok akikre egy macskát sem bíznék mégis gyerekük van. Nem emlékszem, hogy régebben ennyi hülye lett volna. Mi van az emberekkel? Szerintem ez elég szomorú.
2012. nov. 1. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
ezek ilyen ertéelklubbos fészbúkos agymosott majom mind....én egyszerűen nem veszek tudomást róluk,nem veszem ezeket emberszámba....ennyi
2012. nov. 1. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom de tényleg szomorú. Aztán még a szülők vannak felháborodva ha történik valami :(

Apukám is kamionos és mondta hogy egyik este egy földútról kikanyarodott egy biciklis világítás minden nélkül, majdnem elütötte és a kollégájával megálltak egy kocsmában kávézni és ott volt a biciklis. Apám mondta neki hogy majdnem elütötte, miért nincs világítás. Azt mondta a pasi hogy van a táskájába. Apám mondta hogy ő nem akar sittre menni, annyit mondott a pasi hogy "csak kimagyaráztad volna valahogy". Azért észnél kell lenni...

2012. nov. 1. 12:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is sok felelőtlen szülőt, (anyukát) látok, akik nem vigyáznak a kisgyerekükre, sok esetben tényleg a szerencsén múlik hogy nincs tragédia...
2012. nov. 1. 12:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam szívinfarktust kapni, amikor száguldoznak a gyerekek nyuszimotorral. Egyik vonatmegállóban pl. van a sínek közt egy részen beton, hogy gyalog könnyebben át lehessen menni a többi vágányhoz. Legalább 2 gyerek száguldozott a síneken ezen keresztbe kismotorral. A szülők rá se hederítettek, de persze ki lennének akadva, ha a gyereket elüti egy gyorsvonat, ami ugye ott nem áll meg, szóval ha hirtelen befékezne, lehet akkor se tudna időben....
2012. nov. 1. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

12.15

A vonat nem tud megállni. A kocsinál gumi gurul aszfalton, a vonatnál vas vason, ráadásul az előbbi tele van barázdával, az utóbbi pedig tükörsima. Épp ezért nagyon könnyen gurul, de a megállás egy kész katasztrófa, száguldó vonatnál egy km is lehet.

2012. nov. 1. 12:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen kismotorok elég veszélyesek tudnak lenni,múltkor nagybátyám elé kihajtott az úton egy kiskölyök ilyen futóbiciklivel,vagy minek nevezik,kishíján tragédia történt volna
2012. nov. 1. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos vannak nehezebben nevelhető gyerekek, nem mindegyik szófogadó, vagy van, hogy a szülő nem képes tekintélyt parancsolóan viselkedni, de ettől még nem felelőtlen.

Ilyen gyerekeknél van szükség a gyerekpórázra.

Elterjedhetne már Mo.-on is.

2012. nov. 1. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

és a vonat több ezer tonna -- tehetetlenségi erő

2012. nov. 1. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
gyerekpóráz tényleg nem ártana,és megtiltani,hogy 5 év alatti gyerek ilyen futóbiciklivel,vagy nyuszimotorral közlekedjen az úton,mert baromi veszélyes,mikor a pár éves kölyök kalimpál ilyennel az útközepén
2012. nov. 1. 12:53
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

7-es, te miről beszélsz??

Ha valami baj történik egy kisgyerekkel, az igenis a szülő felelőtlensége!!

Mi az, hogy nem képes tekintélyt parancsolóan viselkedni?? Neked sincs gyereked, az fix.

2012. nov. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!