Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a férjed ha eladósodna?

Elhagynád a férjed ha eladósodna?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekünk egy 4 éves s egy 3 hós.Teljesen eladósodott a férjem.A házat csak a nevire iratta hitel van rajta,tele van személyi hitellel,hogy felújítsa.Nem futja bőven a fizije a hitelre én gyesen vagyok s minden mit kapok a gyerekekre az is megy a hitelre.Nem marad 50 ft.-om se,hogy a gyereknek vegyek valamit.Kaját is anyósom főz már mert nem tudunk venni így segít egy darabig.Amúgy nem szeretem anyósom mert egy hárpia.Sehogy sem látok kiutatt,hogy valaha sikerűl e kifizetni a hiteleket.Viszont ha elhagynám meg szünne a hitel problémám s ami pénzem van be tudnám osztani.Nem iratta a nevemre a házat mert neki az anyáék annak idején vettek s mi eladtuk s kertesett vettünk de nagyobb értékű így több milliót vett fel rá még,hogy meg tudja venni.Menjek el majd dolgozni s adjam oda a fizimet majd a hiteleire amit nagy részt a házra költött vagy hadjam el s megszünnik a válság amiben élek most.Nagyon rossz így élni semmi pénzem a gyereknek nem tudok venni semmit pedig nekem egy deka hitelem nincs bár providentett vettem fel ami a házba ment de azt sem bírjuk fizetni.Szenvedjek melette,vagy költözzek el?Kellenék valakinek 2 gyerekkel?26 éves vagyok.Mit csináljak?Nem bírom ezt az élet színvonalatt, a nyomort már!!Szerettem a párom 10 éve együtt vagyunk de ez a nyomor lelkileg meg visel.Mikor össze veszünk akkor azt gondolom elhagyom de aztán kibékülünk s akkor nem tudom mit tegyek.Ki akar menni kűlfőldre,hogy kirendezze adóságait mert ott több a havi jövedelem.Viszont munkát még nem talált.Milyen családi élet az,hogy ő ott én itt a gyerekekkel s csak ritkán látjuk egymást?Mit tennétek?(Pocsék a helyes írásom tudom meg most nem is figyelek oda.)
2012. okt. 29. 22:33
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen megértelek, én is kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok/voltam. Az a baj, hogy hiába válsz el, ha a házasság alatt vette fel a hiteleket, akkor a fele téged illet. Én is majdnem elváltam, de nagyon sokat beszéltünk, férjem elment másodállásba, mindkettőnk szülei segítenek, igy lassan talpra állunk. És nekünk is van egy gyerekünk.
2012. okt. 29. 22:41
 2/59 anonim ***** válasza:
35%
Igen, a helyedben elhagynám, mert ez a hozzáállás egyértelműen bizonyítja, hogy nem szereted, és ha nem szereted, akkor minek vagy vele?!
2012. okt. 29. 22:41
 3/59 anonim ***** válasza:
75%

El kell keserítselek.barátnőm férje a házasság alatt több személyi kölcsönt is felvett barátnőm tudta nélkül. aztán elváltak és akkor jött a meglepetés. A házasság alatt felvett összes hitel közös!! Most a hitelek felét neki kell fizetni. Ami 44ezer havonta.

Szóval ha el is válsz akkor is neked kell fizetni a hitelek felét

2012. okt. 29. 22:45
 4/59 A kérdező kommentje:
Szeretem,nagy szerelem volt 10 éve de kibírhatatlan ez az élet!!!!!!Mondtam neki kizdjünk újra mindent adjuk el a házat fizessünk ki minden amit csak ki tudunk belőle s menjünk albérletbe vagy vegyünk közösen egy kis házat ami a miénk.Nem akarja eladni
2012. okt. 29. 22:46
 5/59 anonim ***** válasza:
83%

3. vagyok

A barátnőm 2 gyereket nevel a hitel mellett.

És nem a férjed adósodott el hanem TI ADÓSODTATOK EL

2012. okt. 29. 22:48
 6/59 anonim ***** válasza:
67%
Te aztán szeretheted a férjed.Sajnálom őt. Hagyd ott meg is érdemled a hitel felét.
2012. okt. 29. 22:50
 7/59 A kérdező kommentje:
Ne már!!!!Közös a hitel akkor minden hitel közös mert a házasság alatt lett kiváltva a régi is!!!!!!
2012. okt. 29. 22:50
 8/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rosszat is.Viszont azt nem tudjátok,hogy mikor vitatkozunk mert mindenki szokott akkor azt vágja a fejemhez,hogy menjek el,könnyen elkűld mert az ő háza!!
2012. okt. 29. 22:53
 9/59 A kérdező kommentje:
Nekem nem 44 ezer lenne a hitele fele akkor így nem bírnám magam eltartani a gyerekekket.Nem akarom elhagyni,szeretem!!Végső gondolat ez sokszor elkeseredésemben.
2012. okt. 29. 22:56
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd el és kész,de a hitel x %-át mindenképp neked kell törlesztened:S
2012. okt. 29. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!