Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mai fiatalok! " Mit jelent számotokra a házasság? És a Család?
Én is 21 éves vagyok, úgy tünik nem találtam meg azt a férfit, akivel a családalapításon gondolkodhatnék még. A házasság számomra nem a legfontosabb, de nem zárkózom el. A gyerekeket imádom, az, hogy legyen sajátom, a legfontosabb.
Nem szeretném elkapkodni, várom a kellő anyagi hátteret , illetve a férfit, ez sem utolsó szempont ugye! :)
Egyébként miért voltál kiváncsi erre?
A házassággal nincs bajom, de egyrészt engem nem motivál, hogy mindenképpen házasodjak, amint lehet, plusz nem szeretem az esküvőket/lakodalmakat. A nagy felhajtás nem az én világom, maximum egy vacsi vagy kerti parti és ennyi, nem bírom az olyan hacacárékat, mikor már két évvel korábban el kell kezdeni szervezni.
A család nyilván fontos, de mi nem vagyunk az a típus, akik össze vannak nőve, tehát a jövendőbeli saját családommal sem hiszem, hogy az a tipikus "egymás nélkül sehova" típusok leszünk. Nekem ez így megfelel, mindenkinek meg van a saját tere, de ha szükség van, akkor mindenki összefog.
20/L
Nekem nagyon sokat jelent, annak ellenére,hogy egyedülálló vagyok és még nem találtam meg azt a srácot, akivel elindulhatnék azon az úton, ami a házasságig, meg a családalapításig elvezetne. De nagyon-nagyon szeretnék férjhez is menni, meg családot is alapítani. Persze nem elkapkodva.
Szüleim több mint 30 éve házasok, nekem ők az etalonok. :)
Tinédzserként nem nagyon izgatott a dolog, de amúgy is az a típus vagyok, aki nem gondolkodik ilyeneken, amíg nem találja meg azt, akivel mindezt meg lehetne valósítani. Tehát nem a terveimhez kerestem társat, hanem a társammal kezdtem tervezni.
Házasság elől nem vagyok elzárkózó, de igazából nem oszt, nem szoroz, ha nem házasodunk össze. Gyereket szeretnék, szeretnénk, sőt, tulajdonképpen csak az anyagiak tartanak vissza, és hogy még ráérünk.
26/N
a házasság semmit, a család mindent.
ha jól választasz párt, papír nélkül is együtt maradsz vele.
ha jókor, jó embernek szülsz gyereket, akkor boldog családod lehet.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!