Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2férfit szeretek! Meddig húzható ez?

Figyelt kérdés
Van egy párom messze külföldön melózik, féltékenykedett, veszekedett velem borzasztóan sokat és nem mentség de aztán egy srâccal eléggé összemelegedtem! Ez már több mint 1hónapja tart! Egyik sem tud a másikról! 2 facebook, 2kapcsolat egyik sem publikus az én ismerőseim számára így még nem buktam le! A páromat is szeretem,hozzá valamiféle lelki kapocs fűz, ha szakítanék nagyon fájna, a másik srác ia ott van őt is testileg nagyon és lelkileg is szeretem! Lehet hogy csak a párom hiánya vagy csak szeretet hiány, de választani nem tudok, arra várok hogy az egyik hibázzon egy nagyot! Mert annak lapàt! Viszont mi lesz most? Hazajön a párom 1 hetet lesz itthon! A másik sráccal minden este gépezek most nem fogok tudbi, telefonszámomat is gyorsan lekell cseréljem mert hiv vagy nem tudom, félek hogy lebukok na meg a másikat sem akarom elveszíteni de mégis rajta csattan ez a hèt! Mit találjak ki? Találkozni tudok vele! Viszont az esti net és teló nem fog menni!
2012. okt. 16. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Te csak magadat szereted, de azt nagyon.
2012. okt. 16. 00:12
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

"2férfit szeretek!"

Nem, nem. Helyesbítek. Egyiket sem szereted. Viszont mindkettőt kihasználod és manipulálod. Ennyi.

2012. okt. 16. 00:15
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Mond azt hogy elhagytad a telefonod, a net meg nem mukodik az egesz hazba karbantartas miatt, vagy elfelejtetted a szamlat kifizetni es kikapcsoltak.

Aztan meg donts.

2012. okt. 16. 00:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat a sok ! jel miatt!

1-2 higyjétek el nem én vagyok sem az első sem az utolsó!

3 köszönöm a válaszod! Próbálok dönteni, de hezitálok nagyon! Remélem mi hamarabb fog sikerülni, az nekem is könnyebb lenne.

2012. okt. 16. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

"arra várok hogy az egyik hibázzon egy nagyot! Mert annak lapàt!"

Te mekkora egy szemét r!banc vagy.

Arra vársz hogy hibázzon az egyik?

Te már rég hibáztál, téged kéne elküldenie mindkettőnek a francba:D

2012. okt. 16. 00:22
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ez gusztustalan, ne haragudj. Hogy lehet ekkora hazugságban élni? Nézz magadba, szerintem inkább magadat szereted nagyon és nem a két pasit akikkel nem vagy őszinte. Vagy az egyik, vagy a másik, de ne csináld ezt hosszútávon. Előfordulhat, hogy ha kiderül az igazság, márpedig ki fog előbb-utóbb, akkor mindkét férfi bizalmát összetöröd, megmérgezed a kapcsolatot és igy nincs jövője egyikkel sem. Vagy csak hálótársnak tartod őket? Ha igen, akkor nem szóltam semmit sem. Nem tudom hány éves vagy, de ez éretlenség. Szedd össze magad a saját lelki békéd érdekedben és kicsit gondolj a jövőre is.
2012. okt. 16. 00:24
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Tőled "különbet" hord a világ sokat , de hogy te vagy a "szőkenős" viccek szerzőinek egyik múzsája az biztos!
2012. okt. 16. 00:36
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Remélem te fogsz egy nagyot hibázni, és két szék közül a pad alá esel.
2012. okt. 16. 01:14
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

"Van egy párom messze külföldön melózik, féltékenykedett, veszekedett velem borzasztóan sokat"

...és nem minden alap nélkül!!!

Amúgy neked, már akkor is voltak kalandjaid, hiszen azért féltékenykedett?!!

Ha ennyire viszket, meg kellene mosnod talán!!!

2012. okt. 16. 01:20
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
1. Döntsd el hogy melyiket szereted. 2. A másiknak mondd meg hogy sajnálod, de vége, és őszintén, az IGAZAT. Ennél egyszerűbb, és korrektebb megoldás nincsen. Ha nem vagy őszinte, később lelkiismeret furdalásod lesz, hogy miért kellett hazudnod.
2012. okt. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!