Annyira elegem van a párom hisztijéből! Minden férfi ilyen?
Egy kicsit meg van fázva,de sem orrfolyás,sem köhögés,sem tüsszentés semmi! Mióta hazaért a munkából folyamatosan azt hallgatom hogy ő milyen beteg,meg biztos lázas mert rázza a hideg. Megmértük 37,4. Mondtam neki hogy ebbe biztos nem fog belehalni,erre felkapta a vizet!
Annyira eljátszotta a hattyú halálát hogy még fürödni sem akart,mondván hogy fáj mindene. Én meg mikor mondtam hogy legalább a lábát mossa meg mert irtó büdös,még ő áll nekem hogy "mennyire" együtt érző vagyok.
Vedd lazábbra a dolgot, mosolyogj egyet magadban! :)
Mi a gond egyébként? Nem hiszem, hogy ezen húztad fel magad annyira.
igen ,hitelesen tanúsíthatom pasiként,hogy 37,4 igen is nagyon veszélyes hőemelkedés.
Én már többször is belehaltam.
Légy vele türelmesebb :)
Lehet hogy én szívom fel nagyon,de ilyenkor este az én türelmem is a végét járja,főleg hogy egész nap egyedül vagyok egy 1,5évessel!:(
Persze ha tényleg beteg lenne akkor az más,de az ilyet nem tartom poénosnak. Ha meg tényleg annyira sz@rul van fürödjön le,és aludjon ne jajgasson feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!