Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynád az egyetemet, csak mert komolyabb érzések fűznek az egyik tanárodhoz?
1. Nem hagynám ott az egyetemet.
2. Nem érdekelne a tanár érzelmi viselkedése. Családja van, még véletlenül sem tenném tönkre a családját. Mindig arra gondolok, hogy nekem is rosszul esne ha valaki a férjemet elcsábítaná. Nem okoznék a feleségnek olyan fájdalmat amit magam sem szeretnék átélni
3. Ha a tanár többször közeledne, akkor megmondanám neki, hogy tisztelem mint tanárt, de ennél többre nem vagyok hajlandó. Ezzel be is fejezném a személyes, meghitt beszélgetéseket, és csakis a tantárgyra összpontosítanék.
Tudom, igazad van, elég hülye voltam és egy éretlen p*csa. Nem is az vonzott, hogy de jó lenne lefeküdni vele, mert valahogy nem vagyok ez a típus, de akkor értek sorban a csalódások, kifogtam idiótábbnál idiótább 19-20 éves srácokat és akkor volt egy érett, értelmes, helyes pasi és valamiért megtört. Akkor kellett volna valakinek felpofoznia.
Én köpném le magam, ha annak ellenére, hogy családja van, engednék neki. Tőlünk is így csábította el egy nő apámat, tehát az életben nem lennék erre képes. Csak nehéz azzal az érzéssel élni, hogy ott van, jó lehetne, de a körülmények mégis elszúrták az egészet. És mivel nem akarom, hogy ez befolyásolja a napi dolgaimat, jobb lenne, ha nem is látnám őt.
Nehogy otthagyd!!!
A fő kérdésben nem írtad, hogy ráadásul még házas ember is, hát akkor meg pláne ne... Tudom, könnyű mondani, de hagyd a fenébe, ne hagyd ez tovább-burjánzani, semmi értelme. És hidd el, hogy nem holmi erkölcscsőszködésből mondom ezt neked. Nekem is volt dolgom családos emberrel - annyi, hogy találkozgattunk, de nem volt köztünk szexuális kontaktus. De így sem vagyok rá büszke. :( Csak azért mondom, hogy tudd, tapasztalatból beszélek, az ilyen kapcsolatoknak nincs jövőjük.
Jól teszed, ha hárítod a viselkedését, akármilyen jól is esik... de ne menj bele jobban, ilyen hülyeségeken meg pláne ne gondolkodj, hogy otthagyod a sulit. Koncentrálj a tárgyára, egyébként meg hárítsd. És a következő félévekben ne menj hozzá gyakra, ha lehet.
Ismerek amúgy valakit, aki a tanárával van együtt, titkolják is. Hát nem könnyű helyzet.
/Családos férfival nem szabad (ki)kezdeni. Nem fogja elhagyni a feleségét és gyermekeit érted, ezt mindig tartsd szem előtt, mikor házas férfiról van szó./
Tanárral sem szabad kikezdeni, mert az a tanulás rovására mehet. Ha pl összejönnél vele, de az egész csak 2-3 hónapig, vagy fél évig tartana és szakítanátok, mi lenen a következő években? Kellemetlen kerülgetés, ... ú a gyakorlati órák maguk lennének a pokol! A tanulást sose kockáztasd! Mert a jegyeid, jövőd függ tőle!
Mond meg a tanárnak hogy nem tudtad hogy nős, és ezért, nem akarsz vele se most se a későbbiekben találkozni. Mert nálad kizáró ok, ha valaki családos ember. Azt is hozzáteheted hogy mint tanár nagyra értékeled őt, és fontos számodra hogy jó munkakapcsolat legyen köztetek. (Ezért sem szeretnél bensőségesebb, intimebb viszonyt...)
Ezért nem haragudhat meg, és nem pikkelhet rád (nem adhat rossz jegyet mert elutasítottad) mert korrekten megmondtad, nem kertelsz. De ne húzd tovább az agyát, mert azzal lehet hogy felbőszíted. (Sokáig váratod, játszod vele a szerelmest, aztán egyszer csak vissza utasítod.)
Jobb az ilyet azonnal tisztázni.
Ha mégis pikkelne rád az "elutasítás" után, akkor érdemes bevonni az igazgatót. (Ne aggódj, ha szólsz, akkor a tanárt rúgják ki, neked nem kell otthagynod az iskolát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!