Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfimunka van egy...

Milyen férfimunka van egy egyszobás panelban?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok, a párom dolgozik, ezért minden "női" munkát megcsinálok. Sajnos problémái vannak az alkohollal és egy korábbi kérdésemre egy elgondolkodtató választ kaptam, aminek a lényege az volt, hogy hagyjam, hogy ő is tegyen valamit délután, amit csak ő tud. Vannak ötleteitek?

2012. okt. 3. 11:55
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja, és albérlet.
2012. okt. 3. 11:55
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Porszívózás. Vagy egy pasi is főzhet akár. Nálunk sokszor a férjem főz.
2012. okt. 3. 12:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
De sajna ennyitől nem fognak valószínüleg megoldódni az alkoholproblémái.
2012. okt. 3. 12:00
 4/18 A kérdező kommentje:

De ha ezeket nem csinálnám meg, amikor ő dolgozik, akkor lusta p*csa lennék nem?

Olyan kellene, amit csak ő tud megcsinálni. Hogy érezze, hogy ezt neki kell megcsinálni.

2012. okt. 3. 12:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez a helyzet, csak alkohol gondok nincsenek szerencsére.

Nálunk ő viszi ki a szemetet, meg ő megy el este bevásárolni ha szükség van valamire (pl. kenyér, szalámi, tej).

A fürdőt és a wct ő takarítja, mert én allergiás vagyok a tisztítószerekre és azt mondta, hogy ő vállalja a takarításukat.

Ha megkérem megveti az ágyat (hétvégén amikor itthon van), kirázza a lepedőt, leszedi a szárítóról a ruhákat és behajtogatja őket a szekrénybe.

Ha olyan kedve van akkor főz teát az esti vacsorához, és néha nagy kínkeservesen elmosogatja maga után a tányért ha vacsorázott.

Kb. ennyit csinál ő itthon, de ezek nagy részét nem végzi rendszeresen.

2012. okt. 3. 12:02
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Nincs igazán.

Ami nálunk párom munkája mindig,az a csapszerelés (albi,tulaj cseszik kicserélni,2hetente tömitéscsere), függöny fel-leszerelése, porszivózás.

Most hőszigetelést csinált (5méteres csik 120 Ft,nem tökéletes,de albira többet nem költünk,2 délutánja ráment mig körberagasztotta az összes ablakot).

Főzzön.Vannak tipikus "férfifőzte" kaják.Gulyásleves pl.

Jó úton jár,segitséged kéri,hát segis neki lefoglalni magát.

2012. okt. 3. 12:02
 7/18 A kérdező kommentje:
A választ sajnos nem tőle kaptam, hanem itt a gyk-n egy kedves válaszolótól.
2012. okt. 3. 12:04
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem leszel lusta p.csa,mert az ő érdeke is hogy lefoglalja magát.

Keresni kell neki valami hobbit.

sport?

(boltba ne küldd egyedül,mert kerülne a kosárba más is mint ami kell)

9/18 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben bármelyikőtök el tud végezni bármilyen otthoni munkát.

Nincsenek férfi, meg női munkák.

10/18 anonim ***** válasza:
100%

Tegye rendbe a saját holmijait, mosogasson, vigye le a kukát, porszívózzon, mossa ki a kádat/wc-t. Főzésbe is besegíthet, vágja szét a húst, pucoljon krumplit, gyúrja össze a gyúrnivaló tésztát, ez úgyis kemény karizom-munka. :)

Te meg port törölsz, saját cucc, vasalás, mosás, ablakpucolás, főzés, apróbb dolgok...

Ha meg semmi munkát nem adnál neki, mert kész vagy egyedül is, akkor van egy csomó szabadidőtök... Legyen az a dolga, hogy kitalál programokat, és elvisz ide-oda. Nem fogtok unatkozni...

2012. okt. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!