Mit csináljak, ha az öcsém mindenben lefőz?
Úgy értem például játszok egy online játékkal a laptopon, erre odajön, hogy ő ezt a játékot már végigvitte, és elkezd ott gizdázni. Aztán ha nem sikerül, akkor meg elkezd röhögni.
Múltkor elkezdtem fekvőtámaszozni, egész jól ment, erre bejött és elkezdett ő is nyomni, többet tudott mint én, és megint elkezdett menőzni.
Nemrég rendeltünk pizzát, én megettem az enyémnek a 3/4 részét, ő meg az egészet, aztán megint elkezdett gizdázni, hogy ő meg tudja enni az egészet. Meg, hogy én kákabélű láma vagyok!
Hány évesek vagytok?:)
Nyugi, ezek nem komolyak. Én fiatal koromban a hugommal sokkal cifrábbakat is csináltunk.
29/L
Én igazából az ilyen nevettető kérdések miatt járok ide :))
Amúgy mi a bátyámmal össze vissza vertük egymást. Te pedig ilyenen problémázol ? :)
Lehet, hogy viccesnek tűnik, de ha nem állítod le a tesódat időben, akkor sokkal rosszabb is lehet később.
Nekem apám ilyen, olyannyira, hogy mást is csak úgy ismer el, hogy abban az egy mondatban is, amiben mást elismer, önmagát is dicséri. Még abból is versenyt csinál, hogy őt vagy engem ismernek többen (még mielőtt valaki egyértelműsítené, hogy apám az idősebb, és munkában elérhetett ismeretséget, elárulom, hogy 10 éve állok a színpadon nagy közönség előtt), de engem nem érdekel, csak szánalmas, amit művel.
Valami hiányzik az ilyen emberek életéből, amit ezzel pótolnak, nem tudom, nekem még apámat se sikerült leállítani, egyszerűen megpróbálok nem figyelni, de amikor már minden elismerésében ott az önfényezése, abban is, amihez semmi köze, és nincs hasonlítási alap se, olyankor elkönyvelem, hogy szánalmas a viselkedése, és ez biztos, hogy nem normális.
Semmit!
Alkalmazd a fordított pszihológiát, és legyél rá büszke! Aztán amikor anyudék rád akarnak binzni valami borzasztóan unalmas de fontos dolgot, akkor reklámozd szépen az öcsédet nekik, hogy ö olyan ügyes és ezt biztosan jobban meg tudná csinálni mint te!!
Csomó házimunkábül kihuzhatod magad így :P
Suliban is legyél büszke az öcsédre így ha te hibázol az kevésbé lesz feltünö plusz mindent megcsináltathatsz vele ha ügyesen kezeled!!
Elözö vagyok!
Ha te büszke leszel rá és elismered öt, akkor ö szeretni fog és hüséges tesó lesz!!
Akár egy saját pitbull :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!