Hogyan vegyem rá a szüleimet valamire?
Neked is nagy problémád van.
Ha valaki csak egy okostelefonnal tud beilleszkedni egy közösségbe, az már rég rossz.
"könnyen célpontja is lehet emiatt támadásnak
ezt hogy érted?"
Ha nem érted, hogy miről van szó, akkor nem is való neked okostelefon.
"Lehet hogy te ilyen türelmes vagy de én nem :// kell az a nokia lumia 710"
Nekem meg egy Ferrari bőrüléssel és egy luxusház a Bahamákon.
Ilyen az élet, nem osztanak semmit ingyen. Ha éretten gondolkoznál, akkor felfognád és nem olyan lennél mint egy dackorszakos 3 éves, aki hisztizik a csokik előtt a boltban.
23-as válaszoló leírta amit én is gondolok! 100%-osan igaza van.
Én is sok mindenre vágyom, de nem állok le hisztizni.
Megérteném, ha nem lenne ruhád, szakadt cipőbe járnál. Akkor jogos lenne a felvetésed, hogy miért nem vesznek a szüleid.
"könnyen célpontja is lehet emiatt támadásnak
ezt hogy érted?"
Azért mert könnyen megláthatja egy cigány csávó a kezedben és mehet oda, hogy neki az kell jobb esetben csak elveszi és elfut.. de rosszabbikban meg is erőszakolhat megverhet stb stb stb...
DE ez NEM csak a cigányokra lehet igaz... csinálhatja ezt egy magyar csávó is mert ő a kemény...
http://www.youtube.com/watch?v=zP0trujcaoE kérlek kérlek szépen hallgasd végig.. vagy legalább csak az elejét
ha ilyen felszínes buta gyerekem lesz majd egyszer, ami igazából nem fordulhat elő, tuti lepofoznám, hogy a faltól kapná a másikat, ha egy ekkora bődületes hülyeségért elkezdene követelőzni
facebook, sms, zene... haggyuk már.. a kérdezőnek van számítógépe, internete, az is tökéletesen alkalmas ezekre
Igazából nincsen szükséged okostelefonra csak beképzeled magadnak
Azt látod hogy mindenki okostelefonnal járkál az utcán,suliban stb és ezért kevesebbnek érzed magadat,pedig hidd el nem vagy az.Akkor leszel az ha csatlakozol a birka csorda közé
meghallgattad a zenét amit linkeltem?
ja hogy te menő vagy?? gratt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!