Kérjek tőle bocsánatot? Jogosan haragszik rám?
Ma találkoztam a barátnőmmel és felhoztam a témát, hogy mi van közte és xy között (lefeküdt vele...)
Erre elkezdett hisztizni, hogy nem adok meg neki mindent meg hasonlók, de nekem ezt soha egy szóval sem említette, erre mikor befejezte a mondandóját és akartam szólni, hogy most mit akar hirtelen leköpött. Ekkor járt el a kezem... most bűntudatom van, mert még soha nem ütöttem meg nőt. Mondtam is ezután, hogy akkor legyen itt vége, de nem hagy nyugodni a lelkem...
26/F
a pofon miatt mindenképp kérj bocsánatot.
számolhatsz azzal, hogy ezzel részéről vége, mert a nők nem bírják a verekedős pasikat.
amúgy, a kérdésedet nem értem, jelenleg együtt jártok, előtted lefeküdt valakivel és arra kérdeztél rá? miért?
na mindegy, ő is tartozik feléd egy elnézés kéréssel a köpés miatt...
az, hogy megütötted, ez ne is hagyjon nyugodni. ezzel foglalkozni kell, nehogy legközelebb is megtedd valakivel!
Menj, kérj segítséget szakembertől!
megtanulod kezelni a haragod, a feszültséged és egy életre hálás leszel:)
az az igazi FÉRFI, aki önmagát kontrollálni tudja egy ilyen helyzetben is. :)
aki elveszti a fejét, és megüt egy nőt, az nem azt jelenti, hogy ő micsoda férfi! hanem, hogy még van mit tanulnia az életben!
Off: a belinkelt kérdésbe a férfi csalta meg a nőt, itt meg a barátnő a férfit.
Nem igazán tudom, hogy ezek után mit akarsz. Kérj bocsánatot, mert nem szabadott volna megpofoznod.
Kicsit furcsán fogalmazol. Amióta megcsalt, nem találkoztatok? Megtudtad, hogy megcsal és nem akkor beszéltétek meg? Ha engem vágnának pofon, nem is kéne a férfinak kijelentenie, hogy vége, ez szerintem elég egyértelmű.
Megcsalt, dühös voltál, megütötted, mert nem elég, hogy megcsalt, még kötekedett, hisztizett és leköpött. Bőven elég ok a pofonra, hiába rinyálnak itt a feministák. Ne kérj bocsánatot, sz*rd le a fehérmájú ribancot. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!