Hogy küzdjem le a vonzalmamat egy férfi iránt, aki nem a párom? Teljesen elhatalmasodott rajtam.
Jézusom....
Ezt nem én írtam? Ugyanez a szitu, csak az év más. (2005) Ha a kémia működik kettőtök között, akkor nem lehet küzdeni ellene. Meg fog történni, aminek meg kell. A páromat elhagytam utána, de nem a pasi miatt. A szex után gyengült a fellángolás, nem mintha nem lett volna jó, csak elmúlt az ismeretlen gyönyörű varázsa.
Én egy percig sem éreztem, hogy hiba volt. A mai napig sajnálnám, ha kimaradt volna az életemből. Ilyen nem adatik többször.
na "szép" vagy: ". A páromat elhagytam utána"
inkább hagyd el előbb a párod és aztán feküdj le vele.
így számolj esetleges büntudattal, vagy ha berág a párod, akkor lehet elmond majd mindennek. és vele sem tisztességes.
mond meg neki hogy a sok veszekedés nem vezet sehova nem akarod a kapcsolatot. aztán másnap azzal csinálod akivel akarod.
lehet megkövezni, tudom szentbeszéd volt a javából. köszönöm a tapsot.
Első vagyok.
Nem, nem akarlak megkövezni, de ha nem működik egy kapcsolat, csak reménykedsz és reménykedsz, és a pasid már 2 hónapja nem nyúlt hozzád, Téged is megnéztelek volna, mint az erény szobrát.
"de ha nem működik egy kapcsolat, csak reménykedsz és reménykedsz, "
erre a része ott volt a válaszom, csak olvasd el alaposan:
"mond meg neki hogy a sok veszekedés nem vezet sehova nem akarod a kapcsolatot."
Kedves Kérdező!
Dönts belátásod szerint, csak rám ne hallgass. Rossz lány vagyok, most megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!