Hogyan mondjam meg apának, hogy fogamzásgátlót használok?
Most váltottam hüvelygyűrű tablettáról, a tablettáról sem tudott, leszedné a fejem.
De a gyűrűt hűtőben kell tárolni, így biztos, hogy meglátja majd.
Anya tud róla, de apa nagyon ellenezte..
Hogyan adagoljam be neki, hogy ilyet használok?
17/L
Nem akarok neki hazudni..
Különben az nem zavarja, hogy szexuális életet élek, csak a hormonos fogamzásgátlók. Pedig elmondtam nekik, hogy ezek már alacsony hormontartalmúak, blablabla..
Hát falnak is mentem volna, ha 17 évesen apám beleszólt volna mivel és hogyan védekezek. Inkább örülne, hogy ennyi eszed van. Mondd meg neki, hogy biztonságosabb mint az óvszer, meg a különféle kúpok, stb. Annyi hormontól meg semmi bajod nem lesz, gondolom nem forgalmaznák ha xar lenne :)
28/N
Ráadásul tudta, hogy egyszer kiszakadt az óvszer, még ő vitt el a gyógyszertárba esemény utániért.
Ezek után megérthetné, hogy gyűrűt használok, de ellenkezik nagyon.. :S
Mondjuk részben megértem, szerintem a trombózistól/embóliától félt, de kivizsgáltak előtte, az eredményes papírt is mutattam már neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!