Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy...

Csak én gondolom azt, hogy beképzeltek?

Figyelt kérdés
Férjemnek a húgáék,jól élnek.Nem bírjuk a férfit a kezdetektől fogva,egy csóró volt,egy rossz motorral járt a lányhoz,ami sokszor el sem indult,és tologatta mint egy hülye gyerek.A férjemék is jól éltek és nem akarták ezt a csórót a húga mellé és állandóan mondtuk neki,hogy hadja el.Az apja,alkoholista volt,az anyát nem ismerte,milyen gyerek,ezt gondoltuk.Azt tudtok már egy ideje,hogy megy a szekér nekik.De volt egy családi ebéd vasárnap,és meg lettek híva ők is a férjem szüleihez.És beállítottak egy tízenmilliós autóval(interneten néztünk utána),ami teljesen új,mi meg csak lestünk.És ez a beképzelt,úgy játssza az eszét vele.Nem értem,hogy juthat el egy öreg és rossz motortól,egy ilyen autóig.A férjem családját is lekörözik,sokkal és ki is mutatják.Menő cuccaik vannak.Értitek,azok a tipikus nagyzolok,mert nekem van.Ők meg sem hívnak magukhoz senkit.Elegünk van belőle.Ti mit tennétek?
2012. júl. 31. 18:00
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

hát....erre mondják azt, hogy az ember mindig visszakapja, amit ad!!! tessék kedves kérdező! lenézted, undorítóan viselkedtetek vele..most visszakapjátok...a pofátokba röhög, és nagyzol nektek...tudod mit???totálisan jogosan...buta vagy, iszonyatosan primitiv és undorito a viselkedésed...lehet, hogy a fiad nem az auto miatt tartja többre a sógorod...hanem azért, mert a ti viselkedésetek kritikán aluli és totális ocsmányság....gratulálok...süllyedj el!!!!

23L

2012. aug. 1. 10:24
 32/48 A kérdező kommentje:
Én süllyedjek el?27éves még csak,és játssza az eszét,mintha már megélt volna annyit,mint mi.Férjem is veszekszik a fiunkkal,mert mindig azt vágja a fejünkhöz,hogy hozzá képest mi szegények vagyunk.Mi meg megmondjuk neki,hogy milyen volt,hogy lyukas cipője volt,mindene egy szeméthalmaz volt.Annyira rossz gyerek volt hogy még az anyának sem kellett.A fiunk meg azt mondja,te lehet nem jártál sosem lyukas,cipőben,de ilyen autóval sem fogsz.Egyszerűen többre nézi mint a szüleit és nem is ismeri.
2012. aug. 1. 10:35
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy kamu a kérdés, mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy létezhet ilyen kritikán aluli, agyatlan, ostoba, sötét, semmirekellő, irigy, rosszindulatú, aljas lény ezen a földön.

Remélem meg fogsz pukkadni az irigységtől.

2012. aug. 1. 10:44
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
És, te 27 évesen hol tartottál? Honnan jutottál el hova? Mert leírásodból nekem úgy tűnik, hogy a legnagyobb eredményed az, hogy a fiad egy vadidegent értékesebb embernek tart mint téged. Ilyen helyesírással, meg gondolkodásmóddal még olyan nagyon nagy ész sem lehetsz, ráadásul, ahogy a kérdésed olvasom, te is a férjed családjából élsz meg. Úgyhogy nem is meglepő.
2012. aug. 1. 10:46
 35/48 A kérdező kommentje:

Én nem veszekszek tovább.Ha ismernétek nem így beszélnétek róla.Én nem vagyok irigy csak az bosszant,hogy nagyzol.Férjemnél húga 12 évvel fiatalabb.És mentünk bevásárolni persze jött velünk a húga is és szó nélkül elhívta ezt a gyereket is.És nem is szólt előre.De lyukas cipője volt és kopott nadrágja,és nem vittük el,mondtuk neki menjen haza,mert így velünk nem jön.Nem tudom,ti máshogy álltatok volna-e hozzá anno,ha egy családtagról van szó,és oda dobtátok volna neki jó szívvel.Csak ezt gondoljátok végig.

Én 27évesen,nyugodtan aludtam.És nem kellett azon aggódnom hogy mikor börtönöznek be.És a férjemmel azt beszéltük,magasról lehet nagyot esni.

2012. aug. 1. 10:57
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Azt a @rva....Ez a csávó jól megmutatta akkor nektek,hogy a semmiből,mit lehet összehozni,még ha le is nézik,ilyen szenny emberek,mint ti..És még jól is csinálja,ahogy felbosszant titeket.Csak gratulálni tudok neki :)
2012. aug. 1. 11:06
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
A fiadnak több esze van, mint neked! Lehet átlátja a fiatok is, hogy milyen emberek vagytok! Szomorú, hogy még a gyerekbe is bele akarjátok nevelni ezt a gyűlöletet. A fiad felnéz a rokonra joggal, hogy a semmiből idáig küzdötte fel magát. Nem csoda, hogy ez a pozitív példa a szemében, nem pedig a ti áskálódásotok!
2012. aug. 1. 11:12
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

lehet velem van a baj,de a testvéremnek nem kell előre szólnia,h hozza a párját is magával,akár vendégségbe hozzánk,akár csak vásárolni...Ők egy pár,"összetartoznak",akkor meg ha kopott a gatyája,szakadt a cipője,nem elküldeném,hanem a tesomtól kérdezném,h ilyen rosszul megy szegénynek,mert ha igen,akkor vegyen neki vmi szépet(pólót,gatyát,amit lát,h szüksége van rá,kb 5ezerből fel lehet öltöztetni egy embert..)Ti viszont arra sem vettétek a fáradtságot,h megismerjétek,h milyen ember,csak hazaküldtétek,mikor megláttátok...

Most sem tudod,h miből élnek,de simán feljelentenéd...ilyen közeli rokonomat foggal-körömmel védeném,nem pedig az járna fejemben,h ráhívjam a rendőröket,mikor azt sem tudom mit csinál...

Igazat adok a fiadnak én is,sokkal normálisabb a felfogása,mint nektek...

2012. aug. 1. 11:23
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Te hány évesen vagy ennyire gonosz, megkeseredett és ostoba?
2012. aug. 1. 12:17
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan keress magadnak egy orvost, mert komoly gondok vannak nálad. Ha szegény lenézed, ha gazdag az a baj. Már a fiad is észrevette, hogy defektesek vagytok. Nem fog a srác sehova se esni nyugodj meg. Most már te vagy a csóró rokon, akit szégyell a szomszédai előtt, azért nem hÍv meg.
2012. aug. 1. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!