Csak én gondolom azt, hogy beképzeltek?
hát....erre mondják azt, hogy az ember mindig visszakapja, amit ad!!! tessék kedves kérdező! lenézted, undorítóan viselkedtetek vele..most visszakapjátok...a pofátokba röhög, és nagyzol nektek...tudod mit???totálisan jogosan...buta vagy, iszonyatosan primitiv és undorito a viselkedésed...lehet, hogy a fiad nem az auto miatt tartja többre a sógorod...hanem azért, mert a ti viselkedésetek kritikán aluli és totális ocsmányság....gratulálok...süllyedj el!!!!
23L
Remélem, hogy kamu a kérdés, mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy létezhet ilyen kritikán aluli, agyatlan, ostoba, sötét, semmirekellő, irigy, rosszindulatú, aljas lény ezen a földön.
Remélem meg fogsz pukkadni az irigységtől.
Én nem veszekszek tovább.Ha ismernétek nem így beszélnétek róla.Én nem vagyok irigy csak az bosszant,hogy nagyzol.Férjemnél húga 12 évvel fiatalabb.És mentünk bevásárolni persze jött velünk a húga is és szó nélkül elhívta ezt a gyereket is.És nem is szólt előre.De lyukas cipője volt és kopott nadrágja,és nem vittük el,mondtuk neki menjen haza,mert így velünk nem jön.Nem tudom,ti máshogy álltatok volna-e hozzá anno,ha egy családtagról van szó,és oda dobtátok volna neki jó szívvel.Csak ezt gondoljátok végig.
Én 27évesen,nyugodtan aludtam.És nem kellett azon aggódnom hogy mikor börtönöznek be.És a férjemmel azt beszéltük,magasról lehet nagyot esni.
lehet velem van a baj,de a testvéremnek nem kell előre szólnia,h hozza a párját is magával,akár vendégségbe hozzánk,akár csak vásárolni...Ők egy pár,"összetartoznak",akkor meg ha kopott a gatyája,szakadt a cipője,nem elküldeném,hanem a tesomtól kérdezném,h ilyen rosszul megy szegénynek,mert ha igen,akkor vegyen neki vmi szépet(pólót,gatyát,amit lát,h szüksége van rá,kb 5ezerből fel lehet öltöztetni egy embert..)Ti viszont arra sem vettétek a fáradtságot,h megismerjétek,h milyen ember,csak hazaküldtétek,mikor megláttátok...
Most sem tudod,h miből élnek,de simán feljelentenéd...ilyen közeli rokonomat foggal-körömmel védeném,nem pedig az járna fejemben,h ráhívjam a rendőröket,mikor azt sem tudom mit csinál...
Igazat adok a fiadnak én is,sokkal normálisabb a felfogása,mint nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!