Anyóst megsértettük, hogyan tovább, mit tegyünk? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Tettem fel kérdést már evvel kapcsolatban,kutyát tart a konyhában és a kajában találtunk többször kutyaszőrt és most szóltunk,most pedig emiatt flegma,a fiát sértegeti,azt mondta a párom nem megy hozzá egy darabig,nem tudom mit tegyünk,mert vele semmi bajunk,csak enni nem fogunk ott többet.2012. júl. 18. 12:38
1/6 anonim válasza:
Hát ennyi, meg is válaszoltad a kérdést. Menjetek, csak ne egyetek nála, aztán majd csak veszi a lapot, hogy mi a gond.
2/6 anonim válasza:
Mindig egyetek előtte, mielőtt mentek.
3/6 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Itt nem nektek kellene lépni, hanem neki kellene magába néznie. Lehet, hogy őt nem zavarja a kutyaszőr, de akkor is gusztustalan, ráadásul valami terjeszt is az ürüléke. A szőrre meg nem nehéz, hogy valami kerüljön belőle, főleg ha az a szőr a hátsó fertájáról esik ki. Az én anyósom is a múltkor az ebédnél csapkodta az asztalon a legyeket... Majdnem hánytam, alig bírtam enni... Egy darabig biztos nem megyek...
4/6 anonim válasza:
Ajánld neki, hogy fésülje meg a kutyáját mindennap furminátorral, mi is ezt használjuk és nincs szőr sehol se a házban. Kutyabarát, hiszen még sem azt mondjátok neki, hogy rakja ki miattatok. Őt nem zavarja, ha szőr van az ételben? Más téren is ilyen igényes?
5/6 anonim válasza:
Emlékszem a kérdésedre...Az a kutya az asztalnál is ült többször, vagy az egy másik kérdés lehetett? Mindegy, mert ez is rémlik.
6/6 anonim válasza:
Ez volt az a kérdés, én írtam a 22-est:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Érdekes, majdem ugyanazt írtam, mint itt a 4-es (Furminator), mégis jól lepontoztak... Biztos fröcsögnöm meg szidalmaznom kellett volna a lepontozók szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!