Mi a baj velem? Miért nem voltam elég jó?
Hat évet éltünk jó, kiegyensúlyozott kapcsolatban, elfogadtuk egymás családját és ők is minket, a szexuális életünk még mindig érdekes volt, nem laposodott el.
Befejeztük a főiskolát elkezdtünk dolgozni, végre tudtunk saját lakásra gyűjtögetni. Nem akartunk összeházasodni, mert azt mondta ő nem házasságpárti és én nem erőltettem.
4 hónapja elhagyott. Azt mondta megismert egy lányt, és vele ez igazi szerelem. Engem is szeret, de ez a szerelem felemészti. Akkor már 2 hónapja chatelt a csajjal. Az első szex után mondta meg, és elköltözött.
Ezt elfogadtam, az újdonság varázsa gondoltam, bár fájt a dolog, mert már babát szerettünk volna, úgy gondoltam komoly a dolog.
Erre ma egy barátomtól megtudtam, hogy 1 hónap múlva összeházasodnak. Miért? Miért ő? Vele miért igen?
Nem tudok a kérdésedre válaszolni. De erről eszembe jut egy sztori egy ismerősömről.
A barátnője nagyon oda meg vissza volt a kapcsolatuktól. Nem házasodtak ugyan össze, de gyerekek voltak, meg közös lakás, meg minden. A csaj állítólag mindig mondogatta, hogy "már csak a papír hiányzik, hogy minden tökéletes legyen." Azt hitte, hogy a szex se laposodott el, és minden jó.
Hát az ismerősöm meg baromira nem így gondolta. Szerinte a szex kevés volt, és ami volt, az is sz*r volt. Csak az a gond, hogy a kommunikáció annyira nem működött kettejük között, hogy sosem tudták ezt megbeszélni, aminek az lett az eredménye, hogy a pasi az idilli(nek látszó) kapcsolatból 10 év után dobbantott. A nő meg nem értette meg, hogy ez hogy történhetett, főleg, hogy a pasi egy nála sokkal csúnyább nőt vett el végül feleségül.
Szerintem nálatok is ez lehet a gond. Te úgy érezted, minden tökéletes, szép és jó, de valami mégsem stimmelhetett, mert az én pasim tuti nem tudna hónapokig chatelni valakivel úgy, hogy én ne jöjjek rá. Neki valamit te nem adtál meg, valami hiányzott neki. Ez a nő viszont megadja neki. Hát ez van.
Tudtam, hogy chat-el másokkal is. Nem is bántam, mert bíztam benne. Egy online játékot játszottunk, és ott ismerte meg a csajt. Én is beszéltem másokkal, csak nem így, hanem szigorúan a játékkal kapcsolatban.
Biztos volt valami probléma köztünk, de nem tudok rájönni, hogy mi. Nem mondom, hogy mi voltunk az álompár, de ennyi mindent nem lehet megjátszani, vagy mégis?
De miért ide írkàlsz? Kérdezd meg a pasit, hogy mit kap attól a csajtól, amit tőled hiányolt.
(Ja, a "nem vagyok házasságpárti" minden esetben azt jelenti, hogy "nem vagy nekem elég jó")
Szerintem egyatalán nem biztos, hogy a pasi idióta. Nem leszek népszerű, már most látom, és tényleg nagyon sajnálom amit írni fogok, de tudod, van az a helyzet, amikor benne vagy egy jó kapcsolatba, ahol minden szép és jó, de érzed, hogy valami hiányzik. Nem tudod megmondani, hogy mi, csak érzed. Ha minden tökéletes lett volna, nem keres mást. Benne megtalálta azt a pluszt, ezért veszi el, és ezért van vele.
Szomorú a történet, és egyatalán nem biztos ,hogy veled van baj, de inkább váltson az ember ,ha ezt érzi, és ne élje le úgy az életét, hogy valami hiányzott... Az embernek (elvileg) csak egy élete van, arra kell megtalálni a párját, és ha érzi, hogy nem jó, akkor igenis váltania kell. Az, hogy ennek most te voltál a szenvedő alanya, sajnálatos, és szomorú dolog, ne emészd magad, valószínűleg nem te voltál a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!