Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehetek el?

Figyelt kérdés
Jelenleg utálom az összes férfit,kapcsolatot nem akarok,szexuális dolgokat sem.Viszont van egy férfi,akivel néha kontaktban vagyok más téma kapcsán.Régebben közeledni akart,de nem engedtem,mert egy hosszú kapcsolatban van benne,ami nem felhőtlen,tegnap panaszkodott ismételten.Viszont tegnap belém hasított,hogy akarom ezt a férfit.Na,nem mindenestül,hanem csak egy részét.Puszi,simogatás,stb.Valahol ez gyerekes,hiszen nem vagyok tini,illetve átlagosságban jószívű vagyok,tehát képtelen vagyok más kapcsolatát tönkre tenni.De tudom hogy az övéké lassan menthetetlen.Mennyire gáz az ha beszélgetek az illetővel?Nem akarom elcsábítani,semmi ilyesmi nincs,mégis lelki felüdülés ha beszélhetek vele.Mi az a határ ami még nem sértő az ő életét nézve?
2012. jún. 15. 05:47
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Puszi simogatás már nem fér bele szerintem.beszélgetés még talán,de nem hiszem hogy megállnátok hogy csak ennyi lenne.Megvárnám mig vége a kapcsolatnak és utánna lehet bármi.
2012. jún. 15. 07:28
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem ismersz minket,pasikat...Akkor is panaszkodunk a kiszemelt-nek,ha minden oké.Hogy sajnáljon.Lelkileg.

De főleg testileg.

Ha viszont neadj isten tényleg így van,és már csak megszokásból vannak együtt..nos,ezesetben tágabbak a határok,de neked kell tudnod.Te ismered.

2012. jún. 15. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

A beszélgetés rendben van, ennél több nem.

Ha tényleg komolyan akarna valamit, akkor ELÖSZÖR lezárná a régi kapcsolatot, és csak utána kezdene mással.

Gondolj bele, ha te lennél a régi barátnö, hogy éreznéd magad? Viszont olyan emberrel nem érdemes kezdeni, aki ennyire nem tiszteli a jelenlegi partnerét, ha összejöttök, akkortól te leszel ebben a helyzetben.

2012. jún. 15. 07:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát még akkor hogy fogod utálni az összes férfit, ha belédnyilall, hogy te is voltál esetleg rossz kapcsolatban, és az exed éppígy más nőnek panaszkodok, és a másik nő ugyanígy vigasztalgatta (volna).

Legalább magadat ne utáld már... a pasit ki lehet dobni, ha mégsem alakulnak jól a dolgok, de ha ez ellenkezik az elveiddel, akkor később megbánod. Vagy rájössz, hogy mégsincs benned annyi tartás.

Úgy gondolom, hogy amíg egy kapcsolat kapcsolat, addig tök mindegy, hogy jó vagy rossz, senkinek semmi köze hozzá, nem mászhat vele, nem kezdhet ki az egyik féllel és NEM mehet el semeddig.

2012. jún. 15. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Bos nekem is a 2ik válasz adóval kell egyetértenem! Sajnos mi pasik már csak ilyen dögök vagyunk hogy hajt minket a vadászösztön és a kiváncsiság is! Én is azt mondom mint a többiek hogy a beszélgetés még belefér meg némi testi kontaktus is mivel az emberek szoktak kezet fogni vagy jobarátok megpuszilják egymást viszont ennél több nem! Vagy inkább ugymondom hogy "ahogy érzed"! Itt csak azt kell végig gondolni hogy ne adj isten megtörténik az affér (gondolok arra hogy az ipse még kapcsolatban van) akkor utána még fogsz e tudni tükörbe nézni! Gondold végig ezt a szitut amit leirtam és ezek alapján dönts!
2012. jún. 15. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem ha csak beszélgettek, az még ok.

puszi...oké, pl. ha megköszöntöd névnapján vagy ilyesmi.

simogatás...háááát, ez a határ.

2012. jún. 15. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!