Nagyon elítélendő vagyok?
Röviden kifejezve egyenesen gyűlölöm a húgom pasiját. Még a szüleinkkel lakunk és közös a hálószobánk, így elkerülhetetelen, h nagyon sokszor találkozzak vele. Utálatom fő okai: kb 9 éves kora óta ismerem a srácot, egy iskolába jártunk, majd egy helyre jártunk szórakozni, de a pontot az i-re az tette fel, h meglopott. Továbbá egy utolsó bunkó ember. És élvezem azt ha a szüleink kersztbe tesznek nekik. Pl nem engedik el vele a testvéremet valahova vagy elterveznek valamit és a szülők miatt nem jön össze. Illetve az, h a szülőkkel sokat beszélünk erről az idiótáról, én meg adom alájuk a lovat, amennyire csak tudom. És valójában örülnék, ha szakítanának.
Ez annyira hatalmas bűn? Vagy mit kellene tennem?
féltékeny vagy ;)
a lopásról meg ki fog derülni, hogy a kissrác 10 évesen ellopta a csaj radírját a suliban, fogadunk? :D
Képzeld magad a fordított helyzetbe. Szeretsz valakit, de folyton keresztbe tesznek... az milyen lenne?
Szeretned nem kell azt a srácot, de el kell fogadnod, hogy a húgod pasija.
A lopást tudod bizonyítani valahogy?
A 7-es véleménye önmagát tükrözi :-) gratula ,
Nem elítélendő ,semmi olyan nincs amiért szégyenkezned kellene , ellenben a húgodnak igen
Hogy van képe , még egy olyan sráccal lenni aki a tesóját meglopja ???!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!