Tényleg ilyen selejtes az emberiség? Ez undorító?
Igen, ilyen undorító...sajnos.
Ezért mondom mindig, hogy mindenki élje ki magát, kalandozzon, csináljon amit akar, élvezze az életet, hogy aztán, ha jön valaki, akivel érdemes tervezni, akkor már ne a kalandokon járjon az esze.
Hiába volt nekem is komoly, 2 éves kapcsolatom...Ő nem törődött a nőiségemmel, írogatott mindenféle lányoknak a neten, másokat hódítgatott...én sem maradtam adós. Csak amíg Ő a neten nyomult, nekem élőben is ment...
És hiába szerettem, izzott a vérem, meg akartam ismerni a csábítás, a kaland ízét. Aztán a szakítás után beleadtam mindent. Eltelt így 1-2 év, és elég volt. Köszönöm, mindent megnéztem, kipróbáltam, átéltem. Most jöhet a család. :)
És mára már eszembe sem jut más a Páromon kívül.
Szerintem ez a titok. Elég élmény, elég kaland, hogy ne legyen hiányérzet.
Amúgy meg boldog párkapcsolatban élő vagyok és mégis írok ide, mert szeretek megosztani a véleményem.
23N
" én vagyok az egyetlen normális nő,akinek van önbecsülése és nem állna be szeretőnek"
Erre befizetnék...
Nem csak nincs kihez beállni és ideges vagy?
Kérdező!
nem a nők a ribancok, hanem a pasik HÍMRINGYÓK!
Sajnos ennyire szemetek a pasik nagy része. Sok esetben a feleségüknek és a családjuknak is hazudnak, illetve a "szerető" sem tudja a valóságot.
Ha egy faszi félrelép, az nem a szerető hibája, a faszinak kell tudnia, mennyire tiszteli a családját. Ezeknek a fasziknak nincs lelkük. Embertelenek.
Hiába "ribized" a nőket, nem ők a hibásak. Egy faszi eltudja dönteni, hogy mibe megy bele. Egy igazi férfi, szóba sem áll nősen más nőkkel.
Van ilyen igazi férfi, de ritkaságszámba megy. az biztos, hogy kevese vannak, de azért előfordul rendes, becsületes férfi is.
Én sem állnék be sosem szeretőnek, szerintem rendkívül megalázó. Pedig nekem is udvarolt nem egyszer ilyen ribanchím.
Mindig ilyenkor arra gondolok, hogy az én férjem is ilyen szemét aljas lesz?
De persze nem kell elkeseredned, vannak becsületes férfiak, csak legyél figyelmes!
Teljesen egyet értek veled. És számomra érthetetlen hogy miért van ez. Elfogadom azt, hogy az emberek alapvetően nem monogámiára vannak beéllítódva evolúciósan, de nincs olyan hogy valaki ne tudná megerőltetni magát azért hogy a párját megtartsa, és ne szexeljen mindenkivel össze-bissze. Elvégre emberek vagyunk, nem állatok, akik az ösztöneik után mennek.
Én soha nem csalnám meg a párom, nem bírnék vele ilyet tenni, még akkor se ha kiszeretek belőle. Nem bírnék utána a szemébe nézni, és belehazudni, hogy szeretem.
Szerintem, aki tisztességesen akar ilyet csinálni, és egy becsületes, őszinte ember, az előbb elmondja a párjának az érzéseit, és azt, hogy szeretne mással is lenni, és akkor a párja eldöntheti, hogy ezt bevállalja és elfogadja hogy a párja félre akar lépni, vagy pedig szakít vele. De az ha a háta mögött megcsalja, el sem tudok képzelni rosszabbat. Én úgy vagyok vele hogy jobb tudni a dolgokat, mintha átvernének és megaláznának. Mert aki szereti a párját nem ezt érdemli, hogy megcsalják...
"Sorban olvasom itt gyakorin,hogy mennyi mindenkit csalt meg a párja"
"Az emberiség 1 %-a normális,ez nagyon kevés."
Azért, mert itt ilyen történeteket olvasol, még nem mindenki csalja meg a párját. Arról minek kellene kérdést feltenni, hogy "Boldog kapcsolatban/házasságban élek, mit tegyek?" Mégis hány megcsalásos történetet olvastál itt? 500-at? 1000-et? Hány párkapcsolat és házasság van akár csak Magyarországon? 2 millió? 3?
Általában azok a pasik, akik megcsalják a párjukat, nem reklámozzák, hogy van nekik. Esetleg amikor a nő már teljesen beléjük bolondult, akkor szembesítik a dologgal, de hát a szerelem sok embernek elvette már az eszét.
Még régen én is belekeveredtem egyszer egy ilyen ügybe. Volt egy régi ismerősöm, évekig nem találkoztunk, külföldön dolgoztam hosszú ideig, és amikor hazaköltöztem, akkor találkoztunk újra. Na akkor úgy-ahogy összejöttünk, találkozgattunk, én azt gondoltam, hogy ebből tényleg lesz valami. Nem feküdtem le vele, de volt egy kis ez-az. Aztán egyszer csak felhívott egy idegbetegnek tűnő nő, fél órát ordítozott velem, hogy milyen undorító ringyó vagyok, majd lecsapta a telefont. Másnap felhívott a fiatalember, hogy bocsi, de a felesége rájött, hogy velem kavar. Addig azt se tudtam, hogy egyáltalán van neki bárkije! Na most akkor én ettől ribanc vagyok? Honnan kellett volna megálmodnom, hogy nős az illető? Egyébként a feleségét sem értem, már persze, ha a férje az igazat mondta neki, akkor miért rám haragszik, miért nem a férjecskéjére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!