Mivel lehet elfelejteni az exet?
Ő volt nekem az első, akivel lefeküdtem. Előtte is volt egy hosszabb kapcsolatom de akkor még fiatalabb voltam. Pár napja szakított velem, és bár az eszem tudja h nem illünk össze, mégis megszakad a szívem, neki adtam a szüzességem, el sem tudom képzelni h máshoz bújjak stb...h lehet ezen felülemelkedni? mennyi idő?
21L
egyéni. nincs rá jo válasz. valakinek meg oda kellett adnod magad. gondolod mindenki a nagy övel fekszik le? dehogy.
majd ha ujra szerelmes leszel akkor elfelejted az tuti. ha meg nem akkor csak rajtad mulik.
Az utolsó válaszolónak nagyon igaza van! Éppen hasonló cipőben járok én is , mint Te! Bár nekem ő nem az első kapcsolatom volt és ma került sor a döntésünkre.
Fogalmam nincs mihez kezdek, keresek új elfoglaltságokat, dolgokat, amiket esetleg lemondtam, hogy többet lehessek vele! Bulizom, társaságba megyek!
Legalábbis most úgy tervezem ezeket a dolgokat próbálom megcélozni, de én is elég tanácstalan vagyok!
Tudom nehéz elfogadni, de tényleg hozzátartozik az élethez a fájdalom is. Néha azon gondolkodom a megélt lelki fájdalmak mit adtak nekem. Egy biztos, erősebbé tettek. Van is egy ilyen közmondás: "ami nem öl meg az erőssé tesz". Hát ebben tényleg van valami. Sok miértre nincs válasz. Valamiért meg kell élni azokat, és törekedni arra, hogy a múlt hibáiból tanuljunk. Mindenkinek a célja a boldogság elérése. De a párkapcsolatok terén soha nem marad a boldogság állandó, mindig lesznek dolgok, amikben nem értjük a másikat, vagy nem értünk egyet vele. Az nem mindegy hogyan kezeljük ezeket, hogyan lépünk túl a múlt sérelmein, miképp kommunikálunk a másikkal, hogy értse a mondanivalónkat. Szerintem nem kompromisszumok kellenek egy kapcsolathoz, mert az valamiről lemondást jelent egy vagy másik fél részéről, amit fontosnak tart. Hanem együttműködés, amiben mindkét fél kielégítőnek látja a közös döntést. Na ez a nehéz. Az odáig vezető kommunikációs úttól kezdve a "megállapodásig".
Tanulni kell mindenből, és lehetőleg helyes következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!