Na erről mi a véleményetek?
Sziasztok.
28 éves férfi vagyok és teljesen összeomlott az életem. Már élni sincs kedvem. Gyűlölök mindent a világon. Biztosan sokan éltek már ezekkel a közhelyekkel, de én komolyan gondolom.
Pedig nemrég még minden olyan jó volt. Négy éve megismertem egy csodálatos nőt. Összeköltöztünk, eljegyeztem. De aztán elvesztettem a munkámat. Hiába kerestem mindenhol, sehol sem találtam mind a mai napig. Menyasszonyom fizetéséből éltünk. Mindenben próbáltam segíteni neki, de sajnos a kapcsolatunk erre ráment. Visszaköltöztem szüleimhez akik úsznak az adósságban. A lakás ahol felnőttem lassan a végrehajtók kalapácsa alá kerül. A kilakoltatás vár rám. Sehonnan sem hívnak vissza. Nincs semmi pénzünk. Kenyérre is alig van pénzünk. Négy hónapja kikapcsolták a kábeltévét a netet mert nem fizettük. (Ezt a bejegyzést egy netkávézóból írom). A közös költségben a közművek terén több százezres a tartozásunk. Időközben szívbeteg lettem, magas vérnyomásos. Anyámnál Hepatitis C-t állapítottak meg. Apám munkája is veszélyben. Már odáig jutottam, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben.
Teljesen közönyössé váltam az emberek érzései iránt. Leszarok mindent és mindenkit.
Teljesen összeomlott az életem és nincsenek céljaim, álmaim.
Munkanélküli segélyt már igényeltem és így többet nem kaphatok. Az önkormányzat nem ad semmilyen segélyt mert az ő megállapításuk szerint mivel még megvan a lakás így jól élünk. Közmunkát is akartam vállalni, de már öt hónapja semmi eredményt. Hegesztő a szakmám. Kitűnő eredményű bizonyítványt szereztem. De szart sem érek vele mert gyakorlat nélkül sehova sem kellek, de hogy szerezzek gyakorlatot, ha sehova sem kellek? Nekem már jó lenne bármi, de nincs semmi. Már az is megfordult a fejemben, hogy elkezdem kirabolni az embereket. Ha nem kapnak el lesz pénzem. Ha meg elkapnak akkor börtönbe kerülök. Lesz fedél a fejem felett. Még az is jobb lehet, mint ez. Pedig rengeteg célom volt. Álmaim. Nem óriásiak. Én csak feleségül akartam venni a nőt akit szeretek. Családot akartam és egy biztos munkát.
Úgy látszik isten azt akarja, hogy egyedül maradjak és szenvedjek. Lehet, hogy így jobb ember leszek???
Próbálkoztatok a lakás eladásával? Ha végrehajtóhoz kerül, nem biztos hogy olyan árat adnak érte, amit egyébként megkapnátok egy eladás során.
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél, és talán a legfájóbb hogy a menyasszonyod nem tartott ki melletted ( bár nem ismerem a konkrét helyzetet, ha most kvázi cserben hagyott, később mi lett volna, ha esetleg már gyerek is van?)
Nem tudom, az ország melyik részén laksz, de talán érdemes megpróbálni akár elköltözni egy olyan helyre ahol több a munkalehetőség + bérelni egy olcsó albérletet ( van egy fiú ismerősöm, akinek szintén így sikerült, és most nagyon boldog).
Külföldi munka szóba jöhet?
Nem tudom, láttad- e a "boldogság nyomában" c. filmet ( [link]
Attól eltekintve hogy a főhős célja h. bróker legyen ( ez annyira nem volt szimpi, de mindegy) nagyon jól bemutatja hogy küzdeni akarással a legmélyebb gödörből is ki lehet jönni. Ha lesz rá módod, nézd meg, van hasonlóság a sorsotok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!