Nekik miért szabad mindent?
anyám meg apám azt hiszi, hogy nekik mindent lehet, viszont ha ugyanúgy visszaszólok már ideges, hogy "én nem vagyok a haverja"..
pl.. msnezek, anyám szól hogy pl adjak a kutyának inni... azon elkezd veszekedni, hogy azonnal áljak fel, mert neki nincs rá ideje hogy leírjam azt az 1 mondatot amit elkezdtem... meg ne igyak 2 kortyot mert csak húzom vele az időt... stb..
apám kb ugyanez...
ha 1x már elegem van belőlük és visszaszólok h ,,hagyj már békén..\'\' ő már fel van háborodva
A felnőttélet azért nem annyira leányálom, mint amennyire te gondolod...
Egyelőre gyerek vagy (örülj neki!!) és szót kell fogadnod a szüleidnek, meg tisztelned kell(ene) őket, és tiszteleted jeléül nem mondassz olyat pl.: "hagyj már békén...."
Majd ha felnőtt leszel és lesz saját kereseted, akkor elköltözhetsz, és eldöntheted, hogy meddig msn-ezel.
Szegény gyerek... ha ráérnék, nagyon sajnálnálak, de sajnos, nincs időm....:))
Nem hagynak msn-ezni és halálra dolgoztatnak.... komolyan, milyen szülő az ilyen??
(Tényleg kellene neked egy pofon, de nem is, inkább visszavarázsolnálak 20 évvel korábbra, nem tudom, mit csinálnál akkor :))!!
Nem hiszem, hogy az az egy mondat msn-ezés közben nem érne rá, ha anyukád kér valamit! Ennyit kell irnod a másik félnek: pill. Nem azt mondom, hogy repülj rögtön, mindig, minden szóra, csak gondolkozz el. Mikor Te pici voltál és azt mondtad éhes vagy anyukád nem mondta azt, hogy várj, csak ezt a rejtvényt még megfejtem, stb.
Sőt, mikor pici korodban többször felsírtál éjjel, akkor sem mondta azt, hogy majd ha felkeltem foglalkozom Veled!
Előzd meg az ilyen kéréseket: adj kérés nélkül a kutyusnak vizet, mosogass el, törölgess le, porszívózz fel. Hidd el nem fogsz belehalni és mg anyukád is békén fog hagyni. Azt hiszem bőven megéri!!!!
tisztázzuk..
nem az a baj, hogy nemhagynak msn -ezni..
hanem szól.. 20 mp mire befejezm azt a mondatot és megyek.. DE!! nem tudja kivárni azt a nyomrult 20mp -et... ÉS ORDÍT HOGY MI A F*SZÉ NEM TUDOK EGYBŐL FELÁLLNI!!
nem sírok hogy valamit meg kell csinálni... csak mikor gyakorlatilag már mindent én csinálok, mert apám lusta, anyám meg fáradt, és akkor én csináljam apám munkáját, a házimunkát, én foglalkozzak mindennel, azért néha betelik a pohár nálam is...
meg füvet nyírok már 1 órája... azért ne nyafogjanak már mert 1 percre bemegyek inni 2 kortyot....
jah és tom hogy most az fog jönni hogy
,,anyukád azért fáradt mert dolgozik...'' tudom..
de... akkor ne akarjon mindent egyszerre megcsináltatni VELEM...
tudom hogy nem vagyok tökéletes, hogy lusta is vok stb..
de asszem azért nekem is igazam van..
tudom hogy nincs semmi dolgom... és beleférne az időmbe...
de b+.. azért szerintem nem az a megoldás, hogy jajj a gyereknek úgyse kell csinálni semmit, csináljon mindent ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!