Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rondít bele anyám a...

Miért rondít bele anyám a házasságomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

33 éves férfi vagyok, 5 éve házas, van egy csodaszép feleségem. Anyám sosem volt őt hajlandó elfogadni, az érve mindössze annyi, hogy "nekem mást szántak" (hozzáteszem, hogy egy nagyon szép és kedves nőről beszélek). Nem érti meg, hogy nagyon szeretem. Amióta együtt vagyunk próbálja megfúrni a házasságunkat valahogy, én már beszéltem vele szépen, csúnyán, halkan, ordítva, nem érti meg. Amikor megtudta, hogy jön a baba hisztiben tört ki, hogy nem tehetem ezt vele, a kedvesemet folyamatosan elhalmozza a "jókívánságaival" (gondolhatjátok mik azok...). Akár az óceán túlpartjára is hajlandó lennék elköltözni, de a családomat nem hagyom, hogy bántsa bárki is, még anyám sem. Egyszerűen nem érti meg, hogy imádjuk egymást. A Feleségem is tök tisztelettudó (volt) vele, próbált megfelelni, de neki nem lehet. Semmi panasza nem lehetne rá, ha nem tudunk együtt takarítani otthon mert a szokásosnál elfoglaltabb vagyok és késő estig bent kell maradnom, a párom megcsinálja, főz, stb...anyám mégis csak kritizálni tudja őt, és kész agyrém. Mit tudnék csinálni??? Azt nem élném túl ha az a nő aki az életemet jelenti itthagyna. :-( Hogy állítsam le anyámat? Már nagyon elegem van belőle..Arra gondolni sem merek mi lesz ha meglesz a picink.

2009. jún. 19. 19:58
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
93%
Nem lesz köztetek semmi gond, ha összetartóak vagytok,akkor nem tud veletek semmit tenni, ne menjetek haza,ne kérjetek tőle semmit, zárkózzatok el tőle maximálisan, unokát se lássa,majd ha átlátja, hogy nem jól cselekedett.ráfog jönni,ne félj.szarjátok le, de ti tartsatok össze.
2009. jún. 19. 20:01
 2/34 A kérdező kommentje:
Apának sem a kedvence a párom, mert anyám bemeséli neki a hülyeségeit, olyan sztorikat amik nem is úgy vannak és meg se történtek, apa meg nem kérdez meg engem, és ez elég rossz érzés a páromnak.
2009. jún. 19. 20:01
 3/34 anonim válasza:
100%
ha ott laksz akkor menj el onnan,majd lesz valahogy albiba vagy valami, de ez így nem állapot.
2009. jún. 19. 20:02
 4/34 A kérdező kommentje:
Persze, hogy kitartok a feleségem mellett, nem szórakozásból vettem el, hanem azért mert nekem ő kell. Rossz érzés, hogy nem képesek, és meg sem próbálják szeretni az én választottamat.
2009. jún. 19. 20:03
 5/34 anonim válasza:
100%
igen ez általában így van, hogy anya bemeséli apunak is , vagy csak épp azért érti meg a feleségét,mert nem akar ő sem bajt otthon, vannak ilyen kemény diók,fel a fejjel,zárkózzatok el tőlük, így nem lehet egy gyereket felnevelni.annak nyugalom kell, családi béke.
2009. jún. 19. 20:04
 6/34 anonim válasza:
100%

ha nem fogadja el,akkor nem..van ilyen mással is, nem tudsz mit tenni, nem lehet megváltoztatni idősebb embereket.

majd idővel lenyugszik, elhiszem, hogy szar érzés,de ha belebetegszel,akkor sem lesz jobb.nem rajtad áll, te megtetted amit lehetett, szal ott kell hagyni az egészet.de ezt ti tudjátok, te tudod mennyire teheted ezt meg, lehet függsz tőle valamilyen formában, akkor nem tudom mit kellene tenned.

2009. jún. 19. 20:06
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem egy házban lakunk, egy kerületben, remélem nem kell megemlítenem, hogy a fél kerület tudja mekkora "l.otyó" a feleségem, mert mindenkinek elmeséli a kitalált történeteit. Én már akkor is ebben a házban laktam külön tőlük amikor még nem volt a feleségem (addig csak béreltem, miután lett egy relatíve jó munkám meg tudtam venni a házat), csak jártunk, de az is fájdalma volt, hogy miért nem költözhetnek a mi családi házunkba. Akkor a párom kijelentette, hogy vagy ő vagy anyámék, de a kettő együtt nem fog menni. Logikus, hogy őt választottam.
2009. jún. 19. 20:09
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok már fiatal,és az a véleményem,hogy a szülőket tisztelni kell,mert felneveltek bennünket.De azt minden szülőnek tudomásul kell vennie,hogy a gyereke felnőtt,a saját életét akarja élni,azzal köti össze az életét,akit szeret.Nem a szülőnek kell azzal élnie,akit a szülei kinéztek számára. Elég sok ilyen rossz,boldogtalan házasságot láttam.Ez a mentalitás már 60 évvel ezelőtt sem volt divat.

Mivel külön laktok,kicsit könnyebb a helyzetetek.Ha a feleséged babát vár,nyugalomra lenne szüksége,nem folytonos sértegetésre.

Nem tehetsz mást,mint kerek-perec megmondod a szüleidnek, hogy most már a feleségeddel vagytok egy család,és neked ő az első, a szülők csak utána jönnek,ez az élet természetes rendje. és ha ezt nem veszik tudomásul és ha nem változtatnak a magatartásukon,a legközelebbi alkalom után megszakítasz velük minden kapcsolatot.És ezt tartsd is be.A pletykákkal meg ne törődjetek,még ha nehéz is.

2009. jún. 19. 20:26
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ultimátumot kellene adnod édesanyádnak. Vagy abbahagyja a párod fúrását vagy nem állsz szóba vele többet. Szerintem akkor talán a fejéhez kapna, bár lehet akkor se. Nem tudom miért csinálják, a nagymamám ugyanez volt. Azzal a különbséggel, hogy ő azt sem engedte, hogy édesapám öccsének akár csak barátnője legyen, mivel állítólag őt azért szülte, hogy öreg korára ellássa valaki. És az lett a vége, hogy mikor a mamám meghalt, a nagybátyám egyedül maradt 40 évesen. Azóta eltelt 10 év, de nem volt képes párt találni magának, hiszen még soha nem volt senkije. Soha nem fogom megérteni az ilyen önző anyákat. De le a kalappal előtted, hogy kiállsz a feleséged mellett! Több ilyen férfi kéne...
2009. jún. 19. 20:33
 10/34 A kérdező kommentje:
Már számtalanszor elmondtam neki(k), hogy ha nem hagyják abba akkor az életbe többet nem látnak, se engem, se a menyüket, se az unokájukat. Azt mondta, hogy ne merjük megcsinálni, hogy nem engedjük, hogy lássák majd a gyereket. Na nem mintha félnék tőlük, de lassan kezdem azt érezni, hogy nekem nincsenek szüleim. Szoktam is mondani a kedvesemnek, hogy nekem csak ő van meg a picúr a pocakjában.
2009. jún. 19. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!