Miért engem ítél el mindenki? Miért én vagyok a hibás?
Férjemmel 12 éve ismerjük egymást, 10 éve vagyunk házasok. Van egy 9 és egy 4 éves gyerekünk. Én is dolgozok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt egy 18 éves "nővel". Mivel még nagyon szeretem, próbáltam leülni és megbeszélni: mi hiányzott, mit rontottam el, min változtassunk. Egy ideig minden jó volt. Bár elvileg és gyakorlatilag is ellenzem, mégis megcsináltattam a melleimet is, mert ezt is felhozta "ellenem". Meg sok apró változás: kevésbé kellett besegíteni a háztartásba és a gyerekekkel, ha felrúgta a hétvégi családi programot egy haver miatt nem rendeztem jelenetet.
Most kiderült, megint félrement, ráadásul megint egy kislánnyal. Úgy döntöttem, elég volt. Elköltöztem a gyerekekkel és beadtam a válópert.
A barátok, rokonok szerint MIATTAM ért véget a házasságunk. Szerintük nagyon önző vagyok.
Ti mit gondoltok?
Nem megerősítést várok, hanem őszinteséget!
Köszönöm
Nem te vagy a hibás.
Én biztos nem ítéllek el.
Én azt gondolom, ha egy férfi vagy egy nő félre lép, annak oka van. Te is leírtad, hogy hiányoztak dolgok a férjednek, ami miatt megcsalt, de te változtattál rajta.
A baj ott kezdődik, hogy szerintem egy főleg ilyen hosszú ideje tartó házasságban, nem az lenne az első, hogy valami nem tetszik, akkor félrelépek.
A férjednek előbb kellett volna megmondani mi a gond, aztán lépni, ha nincs változás. De ő előbb lépett félre és ráadásul utána is, mikor te mindent megtettél. És ez egy gusztustalan dolog volt a részéről!
Ha valakit ebben a helyzetben el lehet ítélni, akkor az csak is ő.
És most őszintén! Ő tökéletes volt? Nem hiszem. Mégsem léptél félre. Nem érdemel meg téged.
Kívánok neked egy olyan társat, aki mellett megtalálod a boldogságodat.:)
Sosem szeretett téged, és csak abban vagy hibás, hogy az első félrelépés után még egyáltalán szóba álltál vele.
A műtétet meg igazán kár, hogy bevállaltad.
Remélem, a "barátokat" okosabban fogod szelektálni.
Szerintem meg megerősítést vársz. Tényleg azt gondolod, hogy leírod 5 sorban egy 12 éves kapcsolat pár húzását egy oldalról és bárki tud érdemben hozzászólni? Nem fog tudni.
Azt gondolom, hogy a barátok, rokonok jobban meg tudják ítélni ezt.
Ragozhatjuk a dolgokat ezzel a ki a hibás stb.
De két tény van:egy két gyerekes apuka kétszer megcsalta a feleségét,valamint az,hogy a kedves kérdező megpróbálta helyretenni a kapcsolatot.
Ha a párodnak baja van azt veled kell,hogy megbeszélje nem pedig egyből félrelépni.Neked van igazad!
Jahogy ez a "nem megerősítést várok", hogy mindenki aki azt írja, hogy Te vagy az áldozat és a férjed a hibás, az fel van pontozva, aki esetleg felhozza, hogy ezt több szemszögből és alaposabban kéne megnézni, és azokra hallgatni akik ezt évekig végignézték, az meg le van pontozva. :)
Amúgy a kérdező nem írta, hogy ezek az ő vagy férje barátai/rokonai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!