Hogyan tudnám elfogadtani a lányommal az új páromat?
Sziasztok!
Én egy 45 éves férfi vagyok, az új barátnőm 19 éves.
Az a baj, hogy a barátnőm a lányom osztálytársa volt az általános iskolában.
A kapcsolat óta a lányom nem nagyon keresi velem a kapcsolat, pedig nekem nagyon hiányzik.
*
elfogadtatni
*
kapcsolatot
Ne haragudjatok a hibákért, kicsit fáradt vagyok.
Sehogy.
Ennyi ésszel én is kitagadnálak.
Középkorú férfi vagy,gondolkozz már
19 éves,még tini.
Jó,tudom,friss hudi,nagy mellek,meghivod 2 kólára és megtesz mindent,de nah.
Ennyit ér a lányod?
Nem tudom mióta áll fent ez a helyzet, de ha nem régóta akokr szerintem hagyd hogy megnyugodjon hogy magába elrendezze ezt a helyzetet. Egy 19 lánynak megvannak a saját problémái ez így most sok lehetett neki. Próbálj kedveskedni elhívni kajálni de ne erőltesd és azt se javaslom hogy minden megvegyél neki mert így csak azért lesz veled hogy vegyél neki valamit, így a kapsolatotok nem fog javulni.. nem tudom ezelőtt milyen volt a viszonyod a lányoddal de ha megvolt az a harmónikus apa - lánya kapcsolat ídővel vissza fog húzni a szíve az apukájához, de neked kell mérlegelned a helyzetekben te ismered jobban a lányodat :D
18/L
A lányod hogyan tudná elfogadtatni veled az új, 45 éves párját, aki a kollégád/volt osztálytársad/régi katonatársad/vadidegen?
Na, kb. ugyanúgy.
A harmonikus apa-lánya kapcsolat az megvolt, de kapcsolat óta teljesen megváltozott.
De remélem megbékél majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!