Ki hogy élné meg, hogy a férje sosem volt belé szerelmes?
Őszintén megírom, nem tudom, hogy élném meg, de mindenesetre együtt érzek veled...
Mellesleg ha minden rendben volt, jó apa, jó férj- ez valahol megnyugtató, meg hát a szerelem is elmúlik egyszer, de ez hogy is múlhatna el, ha nem is volt?
A szeretet azt jelenti, hogy azt adod a másiknak, amire szüksége van, nem azt, amiről azt gondolod, hogy szüksége van.
Könnyű mondani, hogy szeretsz valakit, ha ő nem érzi. Nehéz viszont úgy szeretni, hogy valóban érezze, hogy szereted.
A szeretetnek az a fokmérője, hogy aki kapja a szeretetet, érzi-e, hogy szeretik. A férjed szeret téged, úgy szeret, ahogy neked szükséged van arra, hogy szeressenek.
Szerintem nem kell túlbonyolítani és emészteni sem kell magad. Jó együtt 13 éve, és ez a lényeg.
13 éve tudod?
Én szerintem mikor megtudtam volna, abban a pillanatban összeszedtem volna magam és otthagytam volna. Akartam már elhagyni a jelenlegi páromat mert úgy éreztem nem szeret és számomra egy nagyon fontos dolog, talán a legfontosabb hogy szeressenek. De bizonyított végül.
Vagy ha nem 13 éve tudod akkor miért most derült ki?
Azóta biztos megszeretett, ha nem is mondja ki. Olyan nincs, hogy együtt élünk valakivel x ideje, és nem szeretjük meg. Nyilván ha tapló paraszt valaki, akkor nem lehet megszeretni, de nyilván nem vagy az.
Azzal ne foglalkozz, hogy kezdetben mi volt a motivációja.
A szerelem sem olyan lényeges dolog, mint amekkorát sokan tulajdonítanak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!