Anyos problema. Most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Ma kellett menjek a nogyogyaszhoz, mert nem jott meg, csinaltam tesztet, pozitiv lett. Parom megkert engedjem meg kiserjen el az edesanja, mivel o kulfoldon van most. En egesz ejjel nem aludtam ojan ideges voltam vegig, reggel megerkeztem anyosekhoz, elhalmoztak kerdesejkkel, egyszer ugy beszeltek hogy mivan ha megtartom maskor pedig ellenkezoleg. Kerdezett, es mondtam hogy majd megbeszelem a fiaval, de annyit tudok o sosem bocsajtana meg, en meg felek. Es keszultem en is ki melle dolgozni, alapitsunk egy jovot, de ha terhes vagyok, nem lehet. Elmentunk nogyogyaszhoz, bejott velem, en mar azt hittem ossze esek, soha nem ereztem ugy magam, nem tudtam gondolkozni sem... annyit kerdeztem mekkora a baba s minden rendben vane, s ha netalan megis ugy dontenenk hogy nem tartsuk meg, akkor mi az eljaras. De meg kerdezni is rossz volt ilyesmit. A doktorno mondta, es azt is hogy van tabletta amivel el lehet hajtani, de az dragabb es masnap menjek a maganklinikajara vagyis holnap ha kell. Anyos hogy holnap ott leszunk. Kijottunk a dokitol, s azt mondta ne mondjam el a fianak, sot senkinek, mondjuk azt hogy kesett a menstruacio s valami nincs velem rendben, s kell menjek kezelesre masnap. Ezt hazudta a ket lanyanak eloszor akik kozbe hivtak anyosomat, hogy mi a szituacio. Kozbe a parom irt, hogy var skypeon s mit mond a doki stb. es hogy mielobb lepjek fel beszeljunk. Elbucsuztam anyostol, megkoszontem velem jott, elmentem a testveremhez, felleptem skypera de nem voltam kepes hazudni, s elmondtam neki az igazat, hogy az anjaval mibe egyeztunk meg. De o csak jot akart nekunk, hogy tudjunk egyszer jovot alakitani. Nem akart hinni nekem, az nem lehet az anja nem ilyen stb. es lattam nagyon szenved. En meg setaltam egyet es megprobaltam osszeszedni magam, ereztem kell ez a gyerek, nem tudnam megolni. Es raebredtem, hogy csinaltam egy nagy hulyeseget, mert igy lesz egy nagy vita. Csak annyit kellett volna mondjak a paromnak terhes vagyok, es aztan hivjam fel anyosomat, es szoljak hogy elmondtam a fianak az igazat. Most szerintem haragszik ram az anyosom, es talan a lanyai is... most mit tegyek, hogy hozzam rendbe a dolgokat?? kerlek segitsetek! 24 L2012. márc. 13. 17:25
1/15 A kérdező kommentje:
a parom sosem bocsajtana meg, ha nem tartanam meg a babat, ezt akartam irni, es elnezest a helyesirasi hibakert, kulfoldi vagyok.
2012. márc. 13. 17:30
2/15 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, hogy elmondtad a fiának. Hozza rendbe az anyósod, amit kitervelt. Ez a tablettaelhajtás, pedig nem biztos, hogy jó megoldás.
3/15 A kérdező kommentje:
Igen csak ez ugy jon ki, hogy az anja ellen akarom teriteni ot nem? es ezt nem akartam, en kedvelem az anyukajat, s most bant, hogy haragudni fog ram.
2012. márc. 13. 17:33
4/15 anonim válasza:
A párod beszélni fog anyósoddal is, majd anyós szépen tisztára mossa magát, ugyanez vár rá a lányai előtt is. Lehet, hogy rád haragudni fog, de ne foglalkozz vele, ő keverte magának a kakit. Koncentrálj a babára. Párod mit mondott, ő is szeretné, ha megtartanátok?
5/15 anonim válasza:
Ne tegyél semmit, csak koncentrálj a babbára. A párod majd lerendezi. (a tablettás megoldás európában tilos)
6/15 anonim válasza:
Úristen, hát ne haragudj, ezen neked nincs mit helyrehozni. Mégis mi köze van anyósodnak ahhoz, hogy nektek mikor lesz babátok? Ha ti ketten meg akarjátok tartani, akkor magasról tenni kell az ő véleményére.
Egyetértek, nézzen ő a saját gyereke szemébe, és mondja neki, hogy titokban akart téged abortuszra küldeni...
7/15 anonim válasza:
Szerintem nektek kell eldönteni,hogy megtartjátok e a babát,vagy sem.Anyósnak mi a franc köze van hozzá?Hisz a tested,a te(ti) gyereked,és ne,hogy már ő döntse el,hogy kell neked ez a gyerek vagy sem.Ha szeretnéd tart meg természetesen,anyósnak semmi köze nincs hozzá,ne hagyd,hogy uralkodjon feletted.
8/15 A kérdező kommentje:
Mindketten akarjuk a babat.
2012. márc. 13. 17:36
9/15 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy idegessegembe beleegyeztem, mondjuk azt. es nem kellett volna, de azt sem tudtam hol elek, ereztem elhagy minden erom. de en valahogy sehogy sem akartam elvesziteni a babat.
2012. márc. 13. 17:38
10/15 anonim válasza:
Ne mentegetőzz, érthető, hogy nem voltál a helyzet magaslatán. Anyósod pont ezt akarta kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!