Tényleg el lettem rontva?
13 éves vagyok. Anyám pokollá teszi az életem. Mindenbe beleszól, nem érzem, hogy szeretne. Ha jó jegyet kapok rámondja, hogy örül, gratulál aztán el van feledve. Sőt, olyan is volt, hogy 5*-öst kaptam de volt a dogámban egy helyesírási hiba (biosz tehát nem számít) és képes volt órákig üvöltözni velem. Beletúr a magánéletembe, megkérdezi, mikor, kivel miről beszélek. Ha nem válaszolok, követ és faggat, az idegbaj kerülget mire kinyögöm. Akkor még tovább faggat: mit mondtál, és ő mit mondott? "Nem ezt kellet volna mondanod!"
A gusztustalanságait itt már leírtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ma pl a liftben elkezdett krákogni és lehajolt a földre, hogy a slejmet oda, közénk a liftbe köpje le. Aztán elkezdett velem ordibálni, amikor szóltam, hogy hálátlan vagyok, sok gyerek örülne, ha olyan anyukája lehetne, mint Ő, és én nem becsülöm meg, mert önző vagyok és hazug. Erre a válaszom az volt, hogy odaköptem én is egy szépet a szoba közepére, amit elismerem, hogy nem szép, de teljesen elborult az agyam. Beleszól abba is, kivel barátkozom. Mindig képet kell mutatnom arról, kivel vagyok jóban. A legtöbbször azt mondja, hogy felejtsem el ezeket, Ő nem akarja, hogy velük barátkozzam. Így eljutottam addig a pontig, hogy egyedül vagyok, most meg ezért piszkál, hogy szükségem lenne barátokra. Mert nekem csak a kutyák számítanak... Hát ki más számítson? Ők az egyetlenek akik szeretnek és boldoggá tudnak tenni, más nincs is nekem, csak Ők. Már komolyabb kísérleteim is voltak, megpróbáltam már megszökni is, nem egyszer, de nem sikerült. Sőt, néha azon gondolkodom, mit szólna hozzá, ha öngyilkos lennék... de félek és nem akrok cselekedni.
Megnyomorgatva érzem magam, és azt hiszem, soha többé nem fogok tudni úgy élni, mint egy rendes ember. Félek bárkivel is beszélni, bárkihez odamenni, nehogy valami rosszat mondjak. Így fogok maradni, egész életemben? Már nincs meg a remény, hogy normális életem lehessen?
A feszültség ami benne van mindig rajtad csattan.
Nem fog így maradni egész életedbe ,nyugi. Majd ha lesz szakmád és eltudod magad tartani akkor lesz normális életed. Addig tanuljál!!!!
Próbáld Anyukáddal megbeszélni a dolgokat és minden jobb lesz. Jobb békességben lenni ,minden másabb akkor .
Abban a kérdésben,amit linkeltél azt írtad az egyik hozzászólásban,hogy: "Igazából imádom anyukám jól elvagyunk csak az ilyen dolgaitól idegbajt kapok :S
"
Most akkor mi van?
4. vagyok.
Nem kötözködni akarok,csak érdekelne, hogy vajon miért van egyszer az,hogy imádod,máskor meg az hogy már megszökni is akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!