Öcsém olyan, mint egy disznó, mit csináljak vele?
"Figyelemfelhívás céljából teszi."
Egy fenét!Hülye magatartás egy hatévesnek se elnézhető! Ennyi eszének már neki is lennie kellene.
"Ne kérdőjelezz, mert a kissrác a jelek szerint még egy àtlagos kutya szellemi szintjén sincs. Én simán seggberúgnám, mikor bepúcsít, hogy odafingjon, neveletlen, primitív kis majom."
ESKÜSZÖM, TE VAGY A GUSZTUSTALAN ÉS PRIMITÍV,HOGY EGY KISGYEREKRŐL ÍGY BESZÉLSZ! TÉGED KÉNE MEGRUGDOSNI!!!
Fel lett téve egy kérdés, és én a probléma MEGOLDÁSÁRA keresek ötleteket, nem vagyok kíváncsi az öcsém ócsárolására, még azoktól sem, akik ismerik!!!!!! :@
1. verd meg
2. csináltass zárat
3. fingd le te is, vagy böfögj a pofájába
4. a legjobb ha teszel hashajtót a tejébe
5. esetleg felveszed videóra a sz*rságát és beégeted mindenki előtt
De én megverném.
Hogy lehettek néhányan ilyenek? Tényleg egy kis srácról van szó!!
Az erőszak semmire sem megoldás, és nem a te dolgod szerintem, hogy ilyesformán megneveld, tényleg próbáld meg vele megbeszélni a dolgot, hátha van már annyira érett, hogy sikerül megoldani a dolgot, minden ingerültség nélkül mondd el neki, szép nyugodtan, és kedvesen, hogy ez téged nagyon zavar, és akár még a mostani helyzetetekről is beszélgethetsz vele, hogy tudja, hogy rád számíthat.
Ajánlom figyelmedbe azokat a kommenteket, amik a "tölts vele időt" ötletet fejtegetik ki! :)
21:09-es vagyok, a terjedelmesebb:)
Ha bántod csak azt éred el vele, hogy nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, az erőszakot látja, ezt tanulja, olyan lesz ő is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!