Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öcsém olyan, mint egy disznó,...

Öcsém olyan, mint egy disznó, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
6 éves lesz öcsém, és DIREKT állandóan tejet iszik, ma is megivott egy literrel, csak azért, hogy bejöjjön a szobámba, és telefinghassa. Jókat röhög rajta, nekem viszont egyáltalán nem vicces!!! Nevetséges, tudom, most is röhögök, de már úgy kivágnám, hogy nem igaz! Nincs zár az ajtómon, hétfőn megyek venni, de ha kimozdulok, rögtön elém áll, bepucsít és fingorászik. xD 19/L
2012. jan. 6. 19:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%

"Figyelemfelhívás céljából teszi."

Egy fenét!Hülye magatartás egy hatévesnek se elnézhető! Ennyi eszének már neki is lennie kellene.

2012. jan. 6. 20:56
 22/41 anonim ***** válasza:
50%
Semmit ne csinálj. Ha látja, hogy idegesít Téged, annál jobban élvezi. Nézd levegőnek, mintha ott sem lenne (tudom, nehéz). Ha ez nem jön be, csináld, amit fent írt az egyik hozzászóló, vágd szájba a gyereket.
2012. jan. 6. 20:58
 23/41 A kérdező kommentje:

"Ne kérdőjelezz, mert a kissrác a jelek szerint még egy àtlagos kutya szellemi szintjén sincs. Én simán seggberúgnám, mikor bepúcsít, hogy odafingjon, neveletlen, primitív kis majom."

ESKÜSZÖM, TE VAGY A GUSZTUSTALAN ÉS PRIMITÍV,HOGY EGY KISGYEREKRŐL ÍGY BESZÉLSZ! TÉGED KÉNE MEGRUGDOSNI!!!

Fel lett téve egy kérdés, és én a probléma MEGOLDÁSÁRA keresek ötleteket, nem vagyok kíváncsi az öcsém ócsárolására, még azoktól sem, akik ismerik!!!!!! :@

2012. jan. 6. 21:01
 24/41 anonim ***** válasza:
35%

1. verd meg

2. csináltass zárat

3. fingd le te is, vagy böfögj a pofájába

4. a legjobb ha teszel hashajtót a tejébe

5. esetleg felveszed videóra a sz*rságát és beégeted mindenki előtt

De én megverném.

2012. jan. 6. 21:05
 25/41 anonim ***** válasza:
22%
Már nem azért, kérdező, elhiszem, hogy szereted ennek ellenére a tesód, meg véded, de tényleg valami nagy gáz van vele, és csak ebből a viselkedéséből, amit mi itt megtudtunk róla, tényleg nincs még egy állat szintjén se.
2012. jan. 6. 21:07
 26/41 anonim ***** válasza:
22%
csutakold le...
2012. jan. 6. 21:09
 27/41 anonim válasza:
80%

Hogy lehettek néhányan ilyenek? Tényleg egy kis srácról van szó!!

Az erőszak semmire sem megoldás, és nem a te dolgod szerintem, hogy ilyesformán megneveld, tényleg próbáld meg vele megbeszélni a dolgot, hátha van már annyira érett, hogy sikerül megoldani a dolgot, minden ingerültség nélkül mondd el neki, szép nyugodtan, és kedvesen, hogy ez téged nagyon zavar, és akár még a mostani helyzetetekről is beszélgethetsz vele, hogy tudja, hogy rád számíthat.

Ajánlom figyelmedbe azokat a kommenteket, amik a "tölts vele időt" ötletet fejtegetik ki! :)

2012. jan. 6. 21:09
 28/41 anonim válasza:
92%

21:09-es vagyok, a terjedelmesebb:)

Ha bántod csak azt éred el vele, hogy nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, az erőszakot látja, ezt tanulja, olyan lesz ő is...

2012. jan. 6. 21:12
 29/41 anonim válasza:
Az okot kell megnézni elsősorban, és aszerint "cselekedni" utána.
2012. jan. 6. 21:14
 30/41 A kérdező kommentje:
Eszemben sem volt bántani, azt tartom primitívnek. Nem sokat foglalkozik vele rajtam kívül senki, szegény elég bizonytalan és az érzéseit is max verekedéssel vagy kiabálással tudja kifejezni. Egyébként tünemény egy kisfiú, nagyon szeretetteljes és felelősségtudatos, saját hörcsöge is van, ő eteti, itatja, és szól, ha ki kell már takarítani. A szobáját is rendbe tartja, csak azt nem tudja, amit nem ér fel, de szépen elpakol, és néha még porszívózni is besegít. :) De ez a válás nem jön jól neki, és nekem sem, mert csak bonyolítja az amúgy sem jó helyzetet. Ezek után mondja a kedves lemajmozó, hogy vele alapból bármi gond lenne!! :@
2012. jan. 6. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!