Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 12-13 éves lány készen állhat a szexre? Valóban élvezheti azt?
Van egy ismerősöm, egy alig 13 éves lány, aki nagyon büszke arra, hogy Ő már él szexuális életet. A múltkor a férjemnek és az öcsémnek mesélte, hogy Ő mennyire élvezi és kívánja a szexet a pasikkal.
Nincsen párkapcsolata, csak úgy össze-összejár más más pasikkal szexelni.
Gondoljátok, hogy egy 13 éves teste tökéletesen készen áll a szexre? Tényleg ennyire igényelheti egy ilyen kislány a szexet?
Szerintem viszont készen áll rá.Nem egyszer hallottam már,hogy ilyen fiatalon szültek egészséges gyereket.
Az más kérdés,hogy ez nem helyes.
Vannak olyan 12-13 éves lányok, akik biológiailag alkalmasak rá (pár éve egy 11 éves cigánylány esett teherbe).
De ez távolról sem jelenti azt, hogy lelkileg felkészültek lennének rá. Nem véletlen, hogy a törvények 14 év alatt még akkor is tiltják ezt, ha az illető önként és dalolva szexel a másikkal.
Hát azér ez nem ez a téma.
De nem,nem áll készen erre.Élvezni élvezheti,de ilyet hogy valaki 13 évesen nemi életet él.Még ha önkielégeteni az elfogadhatóbb lenne mivel felfedezi a testét.Az meg hogy mindig mással van együtt...Ki az a normálatlan aki egy 13 éves kislánnyal,mert kislány,lefekszik vele??Engem is foglalkoztatott ez a téma már 13 évesen,sokat olvastam róla ennek ellenére 16 évesen vesztettem el a szüzességemet és azóta is a párommal vagyok.Nem tudom ebből a fiatal lányból mi lesz.Talán korán teherbe esik?Esetleg nem fog teherbe esni mert még kész sincs erre a teste?Hmmm elgondolkodtató ez az egész...
18L
Fizikailag lehetséges, hogy érett a szexuális életre, de mentálisan és lelkileg szerintem semmiképp.
Vagyis én saját magamból indulok ki. 15 évesen jöttem össze az első barátommal, aki igen erőszakos volt ebben a témában. Én pedig akkor még valahogy ilyen "gyerek" kapcsolatra vágytam. Tudod, kézenfogva sétálás, beszélgetés, ölelés, csók, szóval inkább a lelki része érdekelt, mintsem a testi. Előbb- utóbb biztosan eljutottam volna arra a szintre, hogy "beadjam a derekam", ha nem lett volna a srác annyira erőszakos, de életem legjobb döntései között tartom számon, hogy nem vele történt az első alaklom.
Nyilván mindenki máskor éri el azt a szintet, hogy fejben is készen álljon a szexuális életre, de nem gondolom, hogy 13 évesen ez valóban így lenne.
Ráadásul aki így kérkedik, effektíve reklámozza, hogy ő mennyire NŐ, és mekkora a szexuális étvágya, szerintem az leginkább magát próbálja erről meggyőzni, illetve ezzel akar kitűnni a környezete számára.
(Egyébként tényleg fűvel- fával csinálja a kislány, vagy csak ő állítja ezt? Mert nekem általánosban volt egy hasonló osztálytársam, aki 8.-ban azt is állította magától, hogy már abortusza is volt, annak ellenére, hogy mindenkit tudta, hogy nem igaz....)
21/L
Én is mondok egy érdekes dolgot.Én 15 évesen jöttem össze az első barátnőmmel ő is 15 volt aztán pár hónap után le is feküdtünk.
Hazafelé a vonaton miután elbúcsúztunk még lelkiismeret furdalásom volt,hogy úr isten elvettem a szüzességét pedig szerelmes voltam mint az állat :D
15 évesen is ennyire átéreztem a dolog nagyságát és fontosságát.Fura,hogy manapság már nem számít.
A történet fontos része,hogy 15 évesen ismerkedtünk meg és 23 évesen lett vége a kapcsolatnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!