Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem magma anyám,...

Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.

Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.
2011. dec. 23. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 A kérdező kommentje:
*meg
2011. dec. 23. 19:48
 2/93 A kérdező kommentje:
Tegnap még azt mondta, itt alhatok. Ma már nem. Itt ordít velem. Hogy neki is van saját élete. Asszem kiugrom az ablakon (10. emelet, pont jó...).
2011. dec. 23. 19:52
 3/93 anonim ***** válasza:
98%

Ahh szegény kislány :'( A szívem szakad meg.

Mondd neki, hogy vele szeretnél lenni, mert ő a családod.

Azért nem kevés keresetlen szavam lenne anyádhoz.

2011. dec. 23. 19:52
 4/93 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen butaság meg eszedbe se jusson.

Reggel korán kelj fel, és már jöhetsz is :)

2011. dec. 23. 19:53
 5/93 anonim ***** válasza:
89%

Megütheted, ez már messze túltesz azon h. "szülőnek" nevezd. Sz*arasd be h. elkussoljon, aztán maradj.

Roh*adék egy alak ha mondhatok ilyet...

2011. dec. 23. 19:54
 6/93 anonim ***** válasza:
98%

hát ha ezt elmondtad neki, és ezt sem hajlandó megengedni, akkor ne is akarj vele lenni, hadd legyen egyedül, nem érdemli meg. Ha ennyire nem törődik Veled, járj utána, lehet kérni nagykorúsítást (de ez csak akkor jó, ha van pl. nagyszülő, akihez mehetsz)

ha nem hatja meg, hogy karácsony van, és Neked ez fontos (ami érthető), akkor egy dög, és nem érdemli meg, hogy miatta rossz kedved legyen!!

2011. dec. 23. 19:54
 7/93 anonim ***** válasza:
98%

Szegény kislány...:(

Mondd, el tudnád mondani, h. miért is az édesanyád? - már persze azon kívül, h. biológiailag Ő szült meg..?? :-/

2011. dec. 23. 19:55
 8/93 anonim ***** válasza:
97%

hamarosan lesz saját családod, mondd meg neki hogy szereted, és szükséged van rá, ha ez sem hatja meg...mondhatnál egy elérhetőséget....tudnék nkei mit mondani.

fle a fejjel:)

9/93 anonim ***** válasza:
97%

nagyszülők nincsenek, apuka esetleg, ahova mehetsz?

utolsó

10/93 A kérdező kommentje:
Úgy megmutatnám neki a válaszokat, de akkor csak mégjobban bepipulna és még kitalálná hogy holnap se jöjjek :(
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!