Mi a véleményetek az olyan férjről, aki nem tartja el a
családját?
Figyelt kérdés
Ma néztem a Házon Kívült,azt hiszem utoljára. Volt ott egy család,akit pár hete kilakoltattak,azt is mutatta a műsor. Sokan segítettek nekik,pénzt adtak,élelmiszert stb. És ebben a műsorban az apa kijelentette,hogy nem megy állami helyre dolgozni,mert ott nevetségesen keveset fizetnek. Milyen dolog az,hogy az apa hagyja,hogy kilakoltassák három gyerekkel,mert ő nem hajlandó annyiért dolgozni? Milyen apa az ilyen? Inkább otthon ül és várja a sült galambot (amit meg is kapott).
Ne is mondd, én épp ezen fortyantam fel mikor elkezdte mondani, hogy most fél évig könnyebb lesz mert annyi mindent kaptak, de mi lesz utána. Mikor mondta, hogy a felesége kap hetvenvalahány ezer forintot, annyiból nem lehet megélni. De én nem láttam az előző részt, nem tudtam, hogy miért nem dolgozik. Hát, csodálatos, mondhatom!
2011. dec. 14. 00:04
2/36 anonim válasza:
Egészen addig sajnáltam őket amíg az apa ki nem jelentette hogy azért nem dolgozik mert keveset fizetnek..
Gyönyörű.
2011. dec. 14. 00:06
3/36 A kérdező kommentje:
Szerintem akik valamit is adtak nekik,most nagyon megbánták.
2011. dec. 14. 00:07
4/36 anonim válasza:
Haljátok! dettó!!
Mármint én is tökre sajnáltam őket... aztán, mikor az papa kijelentette, azt a bizonyos dolgot. Uh, az nagy pofon volt számomra. Egyébként, megmondom őszintén én azon is meglepődtem, hogy az anya meg azt mondta, h Ő még 2 évig gyesen lesz, az biztos.
nem tudom, ki hogy van vele, de ha engem akarnának kilakoltatni a féjemmel, meg a gyerekeimmel, akkor nem várnék a gyermekem 2 éves koráig, bármennyire is jó lenne. Elmennénk dolgozni, ahogy a kicsink betölri az 1 éves kort.
Sajnos a szükség nagy úr!!
2011. dec. 14. 00:16
5/36 anonim válasza:
Nem láttam ezt a műsort,de teljesen jogos a felháborodásod.
Amúgy ha valaki kicsit jobban mögé lát a dolgoknak és jobban megfigyeli az embereket nagyon sok ilyet látni amikor panaszkodnak,de aztán kiderül egy egy mondatbol,akár körülményböl h nem is annyira rossz nekik mint mondják vagy épppen rossz,de tudnának ellene tenni.Az a gond h pont azokhoz nem jut el segitség akikhez kéne.
2011. dec. 14. 00:16
6/36 A kérdező kommentje:
Mondták,hogy sok pénzt nem fizettek ki neki egy másik munkahelyről. Oké,ha valaki szerény körülmények között él ez nagy érvágás,de akkor is menjen,és keressen más helyet.Ne várjon arra,hogy majd csak kifizetik. Főleg ha ott lóg a fejük felett a kilakoltatás. Ez egy kisbaba mellett oltári felelőtlenség.
2011. dec. 14. 00:22
7/36 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ha egyedül vagyok is a véleményemmel, de: milyen anya az, aki 3(!) gyermeket szül egy ilyen mentalitású trógernek? Az a kilakoltatás hosszú évek felelőtlen életvitele miatt történt, ehhez mindketten kellettek, mindketten a csodára, illetve mások zsebére építkezve élték az életüket. Pont megérdemlik egymást, csak a gyerekeket sajnálom, milyen példát látnak, mi lesz így belőlük??
2011. dec. 14. 00:27
8/36 anonim válasza:
Ha tehetném elmennék 40ezerért sz@rt lapátolni. Jobb is hogy nem néztem, mert így olvasva is kiakadtam a történeten!
2011. dec. 14. 00:32
9/36 anonim válasza:
Nekem maga a műsor jelentett csalódást. Eddig nagyon jó riportok voltak, de akik ezt a riportot készítették, nem ismerték a családot? Nem azt mondom, hogy a szülők mentalitása miatt a gyerekek halljanak éhen, de egy ilyen riportműsorban olyan családot kellett volna bemutatni, akiket minden próbálkozás ellenére fenyegetett kilakoltatás. Biztos, hogy nem egy ilyen van...
2011. dec. 14. 01:17
10/36 anonim válasza:
Meg akartam nézni a műsort, de lemaradtam, talán jobb is.
Komolyan, már néha összeesküvés elméleteket látok bele a dolgokba, most is eszembe jutott, hogy talán direkt ilyen családot választottak némi nyomásra. Tudjátok, hogy azt az üzenetet közvetítse az emberek felé, hogy mindenki a saját hibájából tart ott, ahol, és nem dicső politikusaink lehetetlenítik el sokak életét idehaza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!