Ellenem fordult a nővérem, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Számítottam a barátommal 5hónapja. Kedvelte az egész családom, együtt voltunk négy évet de tudtam hogy nem ő az igazi lényegtelen hogy miért. Új barátom van 4hónapja akit a nővérem nem kedvel nem tudom miért. Azóta kibeszél a kolléganőivel, a volt barátommal és a kapcsolatomat úgy jellemzi hogy borzasztó, gusztustalan stb. Mi erről a véleményetek?2011. nov. 23. 16:28
1/17 anonim válasza:
Van a nővérednek kapcsolata? Ha nincs akkor csak egyszerűen irigy. Ha pedig van akkor nem akarja, hogy te is boldog légy. De végül is lényegtelen ilyen szempontból, mert mindkettő irigység.
2/17 A kérdező kommentje:
Elvált a nővéremés haza költözött a szülői házba a lányával.
2011. nov. 23. 16:35
3/17 anonim válasza:
És mi van, ha ismeri az új párodat, vagy épp olyat látott, amiről te nem tudsz (pl. másik lánnyal, stb.)?
Persze ez csak egy tipp, lehet, tényleg csak irigy.
Próbáltál már beszélni vele erről?
4/17 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele erről. Nem ismeri a barátom épp ez az hogy nem ismeri mégis elutasítja még csak esélyt se ad neki. Biztos hogy nem ez az oka annak amit csinál.
2011. nov. 23. 16:49
5/17 A kérdező kommentje:
Bár tudom hogy nem szép dolog kémkedni a másik után még akkor sem ha okkal teszi az ember de most írta egy üzenetben a volt páromnak hogy "nem beszélünk csak amit muszáj de neki így is jó." ez meg mi???
2011. nov. 23. 16:58
6/17 anonim válasza:
Eleg pocsek lehet neki. Elvalt, gyerekkel, hazakoltozik. Te meg egy 4 eves kapcsolatbol ki se maszol es mar van egy masik kapcsolatod. Sztem egyikotok se piskota.
7/17 A kérdező kommentje:
Én tehetek arról hogy tönkre ment a házassága? Nem. Az meg hogy milyen gyorsan váltottam párt nem tartozik rá és szerintem semmi köze sincs a rossz kapcsolathoz a tesómmal. Nem tudjátok milyen volt a 4éves kapcsolatom ezért azt ne bíráljátok hogy gyorsan váltottam. Arról sem tehetek hogy fiatalabb vagyok stb. Még a végén én leszek a hibás.
2011. nov. 23. 17:13
8/17 anonim válasza:
Nem azt mondtam, h hibas vagy. A novered feltekeny, ez egyertelmu. Viszont te sem vagy piskota, mert akarmilyen is volt a 4 eves kapcsolat, akkor sem rohan bele az ember egy masik kotottsegbe azonnal. Kiveve, ha tarsfuggo.
9/17 anonim válasza:
Az nem gond hogy váltottál. Őt viszont próbáld úgy kezelni, hogy sérült, mivel tönkrement az élete. Próbáld lelkileg őt emelni, vígasztalni, mivel ez van a háttérben.
10/17 A kérdező kommentje:
Társfüggő vagyok nem tagadom. Nekem kell hogy legyen mellettem valaki. A 4 éves kapcsolatomban heti egy találkozás kevés volt nekem. Jött egy másik aki minden nap foglalkozik velem ezért hát össze jöttem vele. A nővéremet nem tudom sérültként kezelni hisz már 5 éve elvált. Nem gondolom hogy nem heverte ki.
2011. nov. 23. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!