Mennyi idő után "zavarhatom" őket a kérdéseimmel?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolatról és friss összeköltözésről van szó. Én ettől függetlenül próbáltam érdeklődni a hogylétük felől de nem nagyon kaptam válaszokat a leveleimre mert gondolom el vannak foglalva az új életükkel.Vajon mennyi ideig tarthat amíg nem csak az újdonság varázsával vannak eltelve hanem a kívülállókra is szakítanak időt? Nem akarok tolakodó és erőszakos lenni csak érdekelne ,hogy mi van velük.2011. nov. 23. 12:24
1/8 anonim válasza:
Csak azt nem írtad le, kikről is van szó tulajdonképpen..
3/8 anonim válasza:
Ez a kérdés így elég hiányos:
Te valamelyikük rokona vagy?
Vagy csak barát, esetleg legjobb barátnő?
Lehet, hogy téyleg rengeteg mindent kell intézniük, esetleg csináltak egy másik e-mail címet, ahová Te írogatsz azt meg nem nézik.
4/8 A kérdező kommentje:
Elvileg mindkettejük jó barátja vagyok és nem emailt írtam hanem közösségi oldalon levelet ahova naponta feljárnak ők is.
2011. nov. 23. 12:30
5/8 anonim válasza:
engem volt aki már költözés napján keresett h milyen...
6/8 anonim válasza:
Akkor hívd fel őket telefonon. Hidd el nem fognak megsértődni, ha jó barátok vagytok:)
7/8 A kérdező kommentje:
nem vették fel :(
2011. nov. 23. 12:56
8/8 anonim válasza:
Egy új lakással rengeteg teendő van. Ügyintézés, berendezés, csinosítás, takarítás, stb. Ha emellett dolgoznak vagy iskolába járnak akkor mégtöbb az elfoglaltságuk. Szerintem várd meg míg ők jelentkeznek. A telefont hogy nem vették fel mondjuk elég érdekes, mert még ha akkor éppen nem is hallják visszahívhattak volna. De lényeg a lényeg, légy türelmes. Ha pedig nem jelentkeznek, akkor nem is voltak ők olyan jó barátok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!