Milyen furcsa neveket ismertek? Melyek a "legcikibb" keresztnevek manapság?
Gondolok pl a jó öreg Major Annára, esetleg Világos Barnára, vagy keresztnévként a Dagobertre- ami anyakönyvezhető ffinév.
A ciki kategórián belül az én szubjektív kedvencem Aleandró, ezt a nevet mostanában engedélyezték itthon. :)
Nekem ez a név nagyon furcsa:
szerintem a legrosszabbak a Lüszi és társai, vagyis a magyarosított angolszász nevek (Kovács Dzsennifer meg hasonlók)
Emellett még pl az Urlik, Napsugárka, Ajándék nevek, amik szerintem elég hülyén hangzanak...
Volt középiskolai tanárom:
Medve Lászlóné
Viccesen: Maci Laciné XD
Óóóriási! Szopós Gyopárnak minden elismerésem, amiért képes viselni a nevét- és e helyen is elnézést tőle- de fája hasam a nevetéstől.:D
Hallottam anno még egy Csiklóvölgyi Csabáról is- jut eszembe Végh Béla ügyben.:D
Farkas Piroska
Bekő Antal (Bekő Tóni)
Bor ivó,Bor Virág
Nagy Árpád (nagyárpinagyárpinagyárpi):))
Nagyon szépen köszi a szééép estét a röhögőizmaim nevében! :D
Írjatok még! :)
Antal Imrére is felháborodott egy valódi Glázser Bozsó, hogy miért az ő nevét használja a vicceihez.
Na után lett a műsorban Nyomasek Bobóra "magyarosítva" :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!