Ti hogyan közöltétek a szüleitekkel hogy nagyszülők lesznek? Megható ötleteket írjatok légyszi.
Hát szerintem ne vegyetek semmilyen babás dolgot...Mert az tényleg rossz babonából...
Sokan úgy szokták,hogy úgy szólítják meg a szülőket,hogy "na mi van nagypapi?nagymami?" ilyen kis vicces dolgok,szerintem aranyosak...
Mi 5 év kapcsolat után döntöttünk úgy,hogy megtartjuk a babát.Mivel nem a nagyszülőkkel éltünk együtt így megbeszéltük,hogy egyik hétvégén a párom szüleinek,a másik hétvégén az én apámnak mondjuk el a hírt,hogy baba lesz.
A reakció a következő volt.
Anyósom reakciója annyi volt,hogy semmi.Jobban mondva elkezdte mondani a helyi pletykákat,és hogy melyik szomszédnak lett a lánya terhes,és a Lajosbá kutyáját tuti megmérgezték..Annyira meglepődtem,hogy a következő mondatom az volt,hogy "Képzelje Kati néni,pénteken voltunk moziba,és megnéztük a terminátort" A reakció ugyanaz volt mint a "babát várunk" mondatnál..
Apámnak amikor elmondtuk,ő megkérdezte,hogy komolyan ezt akarjátok???Ha igen akkor gratulálok nektek..
A második gyerekemet az apukám már nem élhette meg,így neki nem tudtuk elmondani.Az anyósoméknak nem is jelentettük be...Egy nap kaptak egy telefont,hogy van még egy unokájuk...ennyi...(de apósom mindkét gyermekemnél padlóra itta magát..)
Tesómék is karácsonykor közölték. Kaptak a szüleim egy becsomagolt képet. Amit a sógornöm csinált. egy gólya éppen csomagot hoz a csörében. Anyukám meg ott állt értelenül, nekem kellett rávezetnem.
Az elsö gyereküknél meg apukámnak adtak egy üveg névre szoló bort, hogy kitalálja-e mikor kezdheti meg?
Mi messze lakunk és mivel a kiírt idöpont környékén anyukámék sokat dolgoznak, mondtam, hogy tudom hogy nem jó az idö de nagyszülök lesztek megint. Erre bekérdez anyám "már megint terhes a sógornöd?" . Anyám már csak ilyen, imádja amúgy a gyerekeket, meg jó a viszony a sógornömmel is.
Anyósomék is messze laknak. èppen a házasági évfordulojukat ülték szüken a szüleikkel, mikor telefonáltunk, és anyósom azt gondoltam hogy a férjem viccel. (mert mindig viccel), és hogy csak átverés így az évfordulon.
Baba nevében levél
Uh kép
Vagy a karácsoni ajándék csomagolására írva, hogy jövőremár rám is számíthattok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!