Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem mindig ordibál...

A vőlegényem mindig ordibál velem. Mit csináljak, hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés

pl ha nem mostam fel, vagy nem mosogatok este (nappal/reggel szeretek amikor nem vagyok hulla) vagy ha valakivel nem beszéltem udvariasan, vagy ha megkérdezem mikor végez - mert nekem még túlóra van,meg ilyesmi esetekben

nemhogy ordít obszcén szavakat is használ, vagy jelzőket rám.

utána persze kedveskedik, bocsánatot kér.

de ez mégsem állapot!

már megkérdeztem tőle pl ha szeretné hogy felmossak, azért miért üvölt - és hogy tud kiborulni egy felmosáson, és ha ezért ideges, legalább ne ragassza rám - de mindez semmit nem hat!

ötlet?

2011. okt. 30. 12:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ezek szerint semmi remény, hogy megváltozzon?
2011. okt. 30. 13:26
 12/24 A kérdező kommentje:

de nem lehet idegbeteg, tekintve, hogy senkivel nem beszél így, csak velem

a rokonokkal/szomszédokkal/kollegákkal nagyon kedves aranyos

2011. okt. 30. 13:28
 13/24 anonim ***** válasza:

Épp ez a lényeg,kedves kérdező.Mindenki mással kedves,csak veled nem.Pedig elvileg te lennél élete párja,hozzád különösen kedvesebbnek kellene lennie.

És szerintem nincs remény a változásra.Addig hagyd ott,amíg lehet,mert később,ha már gyerek is lesz,nem lesz ilyen könnyű.De én azt javasolnám,hogy ha elhagyod,amit remélek,akkor teszed meg,mikor nincs otthon.Mert ha akkor mész el,az is lehet,hogy megver.Annyit nem ér a dolog.Hagysz hátra egy búcsúlevelet,kiteszed a lakáskulcsot,és kilépsz az életéből.De ne sokat várj vele.Sok sikert!

2011. okt. 30. 13:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Épp elég baj, ha pont veled durva. Elvileg veled köti össze az életét, veled kell a leghosszabb távra terveznie, veled van/lesz elvileg a legszorosabb kapcsolata. Pontosan az minősíti őt a leginkább, ha ebben a kapcsolatában nem tud viselkedni! Lehet, hogy neki egy olyan személy kell, akin levezetheti a különböző frusztrációit, az önbizalomhiányát agresszió formájában, mert abban erősnek érzi magát. Lehet, hogy ő nem téged szeret, hanem azt, hogy van neki valaki, aki a sok mocskot magára veszi, aki ápolja az önbizalmát, aki mellett belőle "nagyfiú" lesz. Te akarsz lenni ez a személy? Meddig akarsz az maradni? Ne légy önsorsrontó!

Amúgy pedig miért akarnál vele maradni, ha pont veled durva? Vigasztal az téged, hogy mással jó fej? Azért leélnéd vele az életed, mert mással jó fej, csak éppen veled nem? Amit leírtál, az alapján érzelmileg nagyon éretlennek tűnik, és szerintem te tényleg csak egy rongy vagy neki, akin levezeti a feszültséget. Ne bízz a változásban sem. Ha fejlődik és ráébred a helyzetére, akkor ugyanis simán lehet, hogy azt mondja, neki egy másik, egy "igazi", egyenrangú nő kell, aki valószínűleg nem te vagy, te a "rongy" maradsz számára akkor is.

2011. okt. 30. 13:52
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez igaz, így kell tenned ahogy az utolsó írta. akármennyire nehéz is, most tedd meg, ne 10 év múlva bánkódj.

Mennyire szereted?Mióta vagytok együtt?Hány évesek vagytok?

2011. okt. 30. 13:52
 16/24 anonim ***** válasza:
A szomszedokkal, baratokkal tudja hogy nem uvoltozhet, nem turnek el neki. Te elturod, igy folytatja tovabb. Nem is fogja abba hagyni.
2011. okt. 30. 14:01
 17/24 A kérdező kommentje:

nem tűröm el - szakítottam is - akkor jött a nagy kedvesség.

olyankor nem is alszunk együtt - lelépek.

aztán kibékülünk.

2011. okt. 30. 14:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Kár! Kár! Nagy kár!
2011. okt. 30. 14:53
 19/24 anonim ***** válasza:

és most mit akarsz tenni?

Nem írtad mekkora a szerelem, hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?

2011. okt. 30. 15:26
 20/24 bánomisén ***** válasza:
100%
Az első gondolatom az volt, hogy ha így viselkedik veled, akkor hogyhogy a vőlegényed? Hozzá akarsz menni? Ne haragudj, de ha egy életen keresztül a mocskolódást akarod hallgatni és tűrni, akkor csak rajta. Én már régen faképnél hagytam volna egy ilyen embert, üvöltsön azzal, aki hagyja.
2011. okt. 30. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!