Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen fiú udvarolna a lányotoknak?
A lányomnak most egy olyan fiú udvarol akinek csak két hobbija van: motorok és a gyúrás.
Szerintem még egy könyvet se olvasott egész életében.
A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?
"A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?"
Mert egy szinten vannak agyilag.
14:32
Persze....
A lányom matematika és kémiaversenyeket nyert, de agyilag egy szinten vannnak.
*
vannak.
Ha rövid választ akarnék a dologra találni,azt mondanám,mert te nevelted fel.De mivel van még 15percem a fradi-újpestig,ezért elütöm az időmet a válaszadással.Azért mert valaki gyúr,és szereti a motorokat,még egyáltalán nem biztos,hogy egy sötét paraszt.Én is gyúrok pl,ráadásul a focit is szeretem,akkor én ezek szerint biztos ott huligánkodok a stadionban?Ráadásul nem érzem úgy,hogy csak pislákolna bennem az értelem.Az egyik legjobb barátom szintén motorozik,és megvetendő ugyan,de szintén gyúr,ennek ellenére az egyik legnormálisabb értékrenddel bíró ember,akit valaha megismertem.Hozzáteszem,ő sem egy könyvmoly,bár azért ő talán már forgatott egy párat életében.Amúgy pedig valószínűleg imponál a lányodnak,hogy egy ilyen srác teszi neki a szépet.Nem tudom mennyit társalogtál ezzel a motoros,gyúrós huligánnal,de lehet előbb nem ártana megismerned,és csak utána ítélkezned.Mindezt mondom úgy,hogyha lányom lenne,kb. egymillióból ha egy férfit találnék érdemesnek arra,hogy a lányomtól akarjon bármit is.Szóval előbb nem ártana megismerni jobban a másikat,utána dobálni darabos fo.ssal,nem pedig a sztereotip fasz.ságokra építeni mindent.Persze elhiszem,hogy ez a legkönnyebb,túl nagy energiát nem igényel,meg marad idő az Összeesküvőkre.
F/26
14:53
Már beszélgettem a fiúval.
14:58
Majdnem.
Egész végig úgy beszélgettünk ,hogy közben rágózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!