Most miért ilyen a párom?
Tudni illik munkát keresek.Behívtak engem ma a munkahivatalba, ajánlottak melót, de ilyen 4 órás, gyakorlat.El kell mennem délután a boltba megkérdezni,hogy akkor mi legyen.Elmeséltem a páromnak, és Ő rögtön nekem állt,hogy hagyjam azt a munkát, stb..
Elvette a kedvem, minden lehetőséget meg kell ragadni,meg nem csak úgy van,hogy vissza mondom, mikor a m.h.-ból küldenek.Minden munkához nem tudom hány év gyakorlat kell.Párom azt akarja,hogy ne vállaljam el..
Tulajdonképpen ezt most jó volt kiírni magamból,mert mérges vagyok.
Én 4 hónapja végeztem, és megőrülök, mert nem találok munkát. Minden lehetőséget megragadok, még takarítónőnek is jelentkeztem. Ezt párom nem akarta megengedni, merthogy ennyi papírral én ne takarítsak.
Sürgősen leállítottam, hogy majd én eldöntöm, hogy mit-hol fogok dolgozni, ugyanis hiába van érettségim, nyelvvizsgám, 2 OKJ-m, nem megyek vele semmire, és minden lehetőséget meg kell ragadni.
Nyugodtan vállald el, nehogymár Ő döntsön. A semminél szinte minden munka jobb!!!
Amúgy miért nem akarja, hogy elvállald?
Azért nem akarja, mert ismeri a főnöknőt,hogy milyen (szélhámos állítólag),van ott egy csajszi,aki szeret lopni, és ezt az alkalmazottaknak kell kifizetni.
Mivel ezt a munkát az állam fizeti, ezért úgy akarnám megoldani,hogy semmi papírt nem írok alá, pl. nem fizetek semmit, ha mankó van meg hasonlók,mivel úgy sem vagyok rendesen felvéve.Csak pakolni kell, feltölteni a polcot...De nem tudom, így lehetséges e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!