A Yoda (vagy Joda) név anykönyvezhető?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon népszerű lenne a kisfiam, ezzel a névvel. Mi a véleményetek?
A vezetékneve Nyúl lenne...Ezért gondoltuk ki párommal, hogy a bölcs Yoda után neveznénk el, mert így máris komolyabb hangzású lenne a neve.
Ismerősöktől már kérdeztem és kiröhögtek.Remélem, itt komolyabb válaszokat kapok.
2011. okt. 8. 20:16
4/47 anonim válasza:
Ez az egyik legjobb irónikus kérdés, amit itt valaha is feltettek:) Biglájk.
5/47 anonim válasza:
nézd meg neten honnan tudjuk anyakönyvezhető e. de biztos.
nagyon szép név, illik a vezetéknévhez, jól hangzik
6/47 anonim válasza:
"Ismerősöktől már kérdeztem és kiröhögtek"
Képzeld, én is itt a gép előtt:D
Komolyan, ez egy nagyon rossz ötlet, inkább kicsesznél a gyerekeddel...
7/47 anonim válasza:
Nyúl Yoda? :o
Ne haragudj,de ez nagyon rossz ötlet.Szegény gyereket mindenki kiröhögné....
8/47 anonim válasza:
Persze, ugyanígy lehet a gyerek keresztneve Anakinszkájvóker, illetve Lukszkájvóker. Szerintem inkább ezek közül anyakönyveztesd valamelyiket, szinte minden vezetéknévhez jól passzol, mondok egy tipikus példát, Kolompár Lukszkájvóker. Ugyehogyugye?
9/47 anonim válasza:
Hahaha. De jót röhögtem istenem. -.-
10/47 anonim válasza:
Első válaszadó: ne gondold feltétlen! Nick Heidfeld forma 1-es pilóta is így nevezte el a második gyermekét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!