Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legszebb, amit a...

Mi volt a legszebb, amit a gyereketek mondott nektek?

Figyelt kérdés
Tegnap este a szokásos napi rutin(fürdés,krémezés,fogmos)közben,teljesen váratlanul azt mondta a 7 éves lányom:"Mindig azt kívántam,hogy te legyél az apukám."Csak így,mintegy mellékesen,mert nem ilyesmi volt a beszélgetés témája.Megállt bennem az ütő!Amíg élek nem felejtem ezt a földöntúli érzést!
2009. ápr. 28. 05:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Kislanyom 1 eves volt es selypitve mondta, hogy "Sejetlek" Nagyon sokszor mondtam es hozzam bujva mondta. Igaz azota is becezget es minden szepet mond nekem, sokszor meghatodom, volt, hogy el is sirtam magam!

Az utobbi a mai volt 3 napig nem lattuk egymast es ma amikor megoleltuk egymast azt mondta, hogy hatalmasan hianyzott a pofalemezem :D Nagyon jol esett! Amugy 12 eves!

2009. ápr. 28. 05:15
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nincs gyerekem, csak annyit tudok hozzászólni a témához, hogy nagyon aranyos lehet a kislányod :) Kicsit irigy vagyok, mert én sosem fogom ezt érezni, amit most te... biztosan nagyon jó, szeretetteljes érzés lehet :)
2009. ápr. 28. 05:35
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

Minap mondta a lanyom, hogy milyen jo, hogy nem sikerult megvalositanom az almom, mert akkor nem ulne most itt mellettem :D

Nagyon jo beszolasai vannak! Csak most faradt vagyok mert ejjeli muszkom vegen jarok es kisse faradt vagyok.

1. voltam

2009. ápr. 28. 05:45
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem is a mit, hanem az volt a legmeghatóbb, hogy az első - már nyelvtailag is értelmes - mondatát hozzám ntézte, úgy másfél éves korában. Reggelit készítettem magamnak, Ő utánam jött a konyhába, és azt mondta:

>>Papa, Ádi esz<< (Ádám), de az is, hogy betanítás nélkül mondta, hogy

>>Kekeke, Papa!<< Később bebizonyosodott, hogy jó zenei hallása van, de kezdtben még másképp interpretált: lefordítva: Szeretlek, Papa! És ezt - Hála Istennek! - az azóta eltelt 29 év alatt sem érzi másképp'!

2009. ápr. 28. 07:15
 5/17 anonim ***** válasza:
96%

az én kislányom sokáig nagyon akart kistestvért. aztán 7 éves korában megszületett az öcsi, aki most 9 hónapos. egyszer meghallottam, amikor mondta neki, hogy: "Dobtam a kútba pénzt, és azt kívántam, pont te szüless meg és te születtél meg.Imádlak. Ha megint elmegyünk a kúthoz, most kívánjuk azt, hogy legyen kertes házunk."

:-)))Remélem ez a kívánsága is teljesül.

2009. ápr. 28. 07:33
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Az én lányom most lesz 7 éves, nagyon bújós csajszi. Szinte minden nap elmondja, hogy "szeretlek anya", de többször szokta mondani, hogy "te vagy a legjobb anyuka a világon". Volt már mikor mondta, hogy "te vagy a legszebb anyuka". Ezek nagyon jól esnek nekem, én is imádom őt.

A múltkor hozzámbújt és azt mondta azért fekszik rá az én párnámra, hogy minél közelebb legyen, és jobban át tudjon ölelni.

Olyan szépeket tud mondani:)

2009. ápr. 28. 07:54
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

ma 05:35

olyan rossz volt olvasni, amit írtál...:((

Miért nem élheted át soha, hogy Anya vagy?

Anya akkor is lehetsz, ha ne adj' Isten, sajátot nem szülhetsz...

2009. ápr. 28. 08:09
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Még érdemben nem tudok válaszolni, 39 hetes kismama vagyok.

Csak azért írok, mert szeretném elmondani, hogy kiborsózott a bőröm, mikor olvastam a kérdésed és azt, amit a kislányod mondott. Gyönyörű...

2009. ápr. 28. 08:10
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
5 éves lányom mondta: "Örülök, hogy te vagy az anyukám, nem szeretnék másikat"
2009. ápr. 28. 09:02
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk is fürdés után történt, hogy az ötéves lányom a két kis tenyere közé fogta az arcomat, és úgy mondta, "Téged szeretlek a világon a legjobban! -kis szünet, majd jött a mondat második fele: Nálad jobban csak apát szeretem!" ez öt éve történt, de azóta is sokat emlegetjük neki.
2009. ápr. 28. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!