Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal
2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
tanàcstalan vagyok
36/ N
Aki azt írta, hogy az első válaszoló marha, annak itt maradt a kommentje (persze egyetértek vele). Az enyém, aki azt írtam, hogy az első válaszoló hülye, eltűnt....
No comment kedves moderátorok!
Az első válaszoló tényleg hülye volt.
Rengeteg nő vállal gyereket 35 éves kor felett.
"nem fogsz olyat találni aki nem fog más nők után sóvárogni x év házasság után, csak van aki jobban titkolja és megússza"
húú de meg van keseredve itt valaki.
Ezek szerint a férfiak mind félre kefélnek, és hogy ne legyen vita, törödjünk bele, mert ez már törvényszerűség? Akkor a nők is keféljenek félre és tisztasor..
ugyanmár ember...gondolkodj. Az emberi lény abban különbözik az állattól, hogy nem ösztönlény. tehát nem szex el fűvel-fával..
Ha férfi vagy, és így látod, hidd el, veled van a gond. Neked kéne levágni a micsodád!
Ha nő vagy, keress rendes pasit magadnak!
Sajnos lebuktatni nemtudom mert ez màr megtörtént a nyàron
én épp pàr napra elutaztam..
el sem tudom képzelni milyen kivànsàga lenne az àgyban amit nekem nem mond,velem mindent meg lehet beszélni ezt ö pontosan tudja...ami a szexet illeti mivel szeretem öt és kivànom is ezért ebböl eredöen elég aktivnak tartom magam..a külsömmel sincs baj rendszeresen sportolok gyerek korom ota 90/60/90 a méretem..nem vagyok annyira ronda nö,hogy elhidegüljön tölem..
A férfiak vàlaszàt külön köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!