Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem elment...

Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..

tanàcstalan vagyok

36/ N

2011. szept. 30. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
100%
A férjed hàny éves? Szerintem meg biztosan valami kis 16 éves kell neki. Dobd ki a francba, nehogy szüljél màr neki gyereket.
2011. szept. 30. 12:26
 22/107 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt írta, hogy az első válaszoló marha, annak itt maradt a kommentje (persze egyetértek vele). Az enyém, aki azt írtam, hogy az első válaszoló hülye, eltűnt....

No comment kedves moderátorok!

2011. szept. 30. 12:28
 23/107 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló tényleg hülye volt.

Rengeteg nő vállal gyereket 35 éves kor felett.

2011. szept. 30. 12:32
 24/107 anonim ***** válasza:
88%

"nem fogsz olyat találni aki nem fog más nők után sóvárogni x év házasság után, csak van aki jobban titkolja és megússza"

húú de meg van keseredve itt valaki.

Ezek szerint a férfiak mind félre kefélnek, és hogy ne legyen vita, törödjünk bele, mert ez már törvényszerűség? Akkor a nők is keféljenek félre és tisztasor..

ugyanmár ember...gondolkodj. Az emberi lény abban különbözik az állattól, hogy nem ösztönlény. tehát nem szex el fűvel-fával..

Ha férfi vagy, és így látod, hidd el, veled van a gond. Neked kéne levágni a micsodád!

Ha nő vagy, keress rendes pasit magadnak!

25/107 A kérdező kommentje:

Sajnos lebuktatni nemtudom mert ez màr megtörtént a nyàron

én épp pàr napra elutaztam..

el sem tudom képzelni milyen kivànsàga lenne az àgyban amit nekem nem mond,velem mindent meg lehet beszélni ezt ö pontosan tudja...ami a szexet illeti mivel szeretem öt és kivànom is ezért ebböl eredöen elég aktivnak tartom magam..a külsömmel sincs baj rendszeresen sportolok gyerek korom ota 90/60/90 a méretem..nem vagyok annyira ronda nö,hogy elhidegüljön tölem..

A férfiak vàlaszàt külön köszönöm!!!

26/107 A kérdező kommentje:
A férjem 38 éves...jo körülmények között élünk...mindkettönk élete egyszerüen ugy alkault,hogy a baba kérdésig most jutott el ö is én is...elözö kapcsolataink nem voltak olyanok,hogy a baba szoba jöhetett volna
2011. szept. 30. 12:35
 27/107 anonim ***** válasza:
100%
A nyáron volt prostinál, vagy most?
2011. szept. 30. 12:44
 28/107 A kérdező kommentje:
A nyàron..csak most talàltak meg az Emailt..
2011. szept. 30. 12:46
 29/107 anonim ***** válasza:
100%
szedd össze magad és kérdezz rá.
2011. szept. 30. 12:52
 30/107 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nagyon fontos, hogy biztos legyél a dolgaidban. Biztos, hogy el is ment a talàlkàra? Hàt mit mondjak ezért nekünk feleségeknek màr utazni sem szabad? Mindenàron a férjek próbàra teszik magukat, hogy mégis mire képesek? Nem gondolnàm, a férjed egy szemtelen valaki, aki kihasznàlta a helyzetet, hogy nem voltàl mellette.
2011. szept. 30. 12:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!