Mit csináljak anyámmal? (Többi lent)
Szóval elejétől,de röviden megpróbálom leírni.
16 évesen kidobott anyám egy faszi miatt.Én azóta férjhez mentem,született 2 fiam,most ők is felnőttek.
Anyámat azóta kidobta a faszija.
Természetesen hozzám jött,hogy segítsek.
Be engedtem a lakásomba,és rá írattam ajándékba a lakásom 1/3 részének a haszon élvezeti jogát.
Neki az nem volt elég,neki tulajdon jog kellett és megtáblázta a lakást amiért a volt férjem és én dolgoztunk meg.Ő nem adott nekem a kanalat sem.Az esküvőmön se volt ott ,mert állítólag a pasija nem engedte el.
Most jelenleg olyan helyzetbe hozott,hogy nem tudja fizetni a kölcsönt és ki akarnak minket lakoltatni.
Rendszeresen hazudik ellopja a pénzünket,és hipochonder.
Tegnap előtt úgy csinált mind aki elesett,leült és ordibált a földön,csak egy volt a baj látták amikor csinálta.
Most én a második férjemmel élek 10 éve ,de már annyira elviselhetetlenül szemétkedik,hogy már a nagyobbik fiam elmenekült itthonról(26 éves) A kisebbik most készül elmenni(22 éves).
Mit csináljak? Nem öreg,mert 63 éves.
De érzelmileg zsarol. Semmilyen betegsége nincs.Beszéltem a dokival és azt mondta,hogy az a baj,hogy képzelt beteg.
"Be engedtem a lakásomba,és rá írattam ajándékba a lakásom 1/3 részének a haszon élvezeti jogát. " jó nagy hülye vagy...javaslom, hogy menj ügyvédhez és az ajándékot érdemtelenség címén vonjátok vissza
"Neki az nem volt elég,neki tulajdon jog kellett és megtáblázta a lakást amiért a volt férjem és én dolgoztunk meg" mi az a megtáblázta?
"Most jelenleg olyan helyzetbe hozott,hogy nem tudja fizetni a kölcsönt és ki akarnak minket lakoltatni." jelzálogot rakattatok a lakásodra?
Sajnos ez nem így működik,mert a banknak fizetni kell.
Hiába megyek ügyvédhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!