Miért éheztet az anyám?
21 eves vagyok, es jelenleg az egyetemi felvetelire keszulok, de olyan szinten el vagyok lehetetlenitve, h szinte mindenki drogosnak nez. 50 kilo korul mozgok fiu letemre, es hat nemreg rajottem miert. Miutan sajat penzbol ettem hirtelen 3 kilot hiztam, aztan amikor rosszul jottek ki a dolgok es itthon kellett ennem megint visszaestem 50re.
Max szaraz teszta van itthon meg rizs, anyam egyaltalan nem foz. Nagy kegyesen 1-2 hetente hazahoz par aprosagot, mondjuk egy joghurtot meg egy zacsko rizst es ez ki is elegiti a lelkiismeretet. O etteremben eszik.
Penz az lenne. Kenyelmesen meg tudnank kajalni 2en is a foztjebol, csak egyreszt baromi lusta, masreszt a kajaval buntet. Csak tudnam miert.
Szoval kicsit mostohak a korulmenyek es az a baj, h igy nem tudok rendesen tanulni, az egeszsegi allapotom romlik, raadasul drogosnak neznek a beesett arcom, vekony alkatom miatt, mert ezen azert mar latszik h nem alkati sovanysag.
Beszéld meg anyukáddal, hogy vásároljatok be és főzzetek EGYÜTT. Egyrészt, neked is meg kell tanulni, mert mi lesz veled, ha másik városba mégy tanulni, éhenhalsz? - másrészt, 21 évesen elvárható, hogy legalább kivedd a részed, és ne a sültgalambot várd.
Mondjuk az tényleg érdekes, hogy anyukád étteremben eszik, rád meg szarik!!! Ha 21 éves vagy,ha nem, otthon laksz, és azért csak oda kéne figyelnie, hogy eszel-e rendesen. De te is legyél talpraesettebb, jobban találd fel magad, ha nem látnak el, mert ha lefogysz, azzal senkivel nem tolsz ki, csak magaddal.
na ne hogy már ez a gyerek legyen a hibás, mert 21 évesen még tanul és nem dolgozik, az anyja egy semmirevaló, mi az hogy ő jól él a gyerek megy egyen tésztát és kenyeret.
Gondolom ha enni nem add neki akkor nem is ruházni és nem is iskolázni.
ti most őszintén megtennétek a saját gyereketekkel, hogy nem adtok neki enni, de ti degeszre zabáljátok magatokat? Szerintetek az a normális amit az anyja csinál, mert ha így gondoljátok akkor sajnálom a gyerekeiteket.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:19
az anyja étteremben eszik, olvasd már el mielőtt írsz
Igen az anya nem gondolkodik a megfelelő ellátásról ez tény,a kérdező megszivta,ez van.
Nem hibáztatja senki a kérdezőt de azért ha ilyen helyzetbe lennék tuti azon lennék hogy legyen mit ennem,én nem azzal takaroznék hogy anyám milyen felelőtlen.
Ez van,saját magadon kell segitened és nem megvárnod azt hogy ne tudj kikelni az ágyból.Nem normális helyzet de segits magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!