Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi kiadással kalkulálhatun...

Mennyi kiadással kalkulálhatunk? (fontos)

Figyelt kérdés

Kérlek nézd meg ezt a linket előbb:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Ez most fontos családi kérdés, mert össze kell dugni a családi kupaktanácsot, hogyan tudnának segíteni. Sajnos, elkhihetitek, h nekem sem ez volt a célom... havi 70 körüli nettóval nekivágni Pestnek (albival, kajával, bérlettel..)

Nem mindegy, mennyivel...

2011. szept. 13. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

70ből nem fogsz megélni. Albiban egy szoba rezsivel minimum 40, a bérlet 4 ezer, de ha már nincs diákod, akkor 10. Marad 20 ezred. Ebből kellene kajálni, öltözködni, tisztálkodni, betegség esetén gyógyszereket venni, neadjisten egy kicsit szórakozni.

Igazán nincs is értelme, ennél még az is jobb, ha otthon maradsz és takarítást vállalsz, 20 ezret azzal is megkeresel, csak legalább marad időd nyelvet tanulni.

2011. szept. 13. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk a számokat.: keresel.: 70.000

albérlet kezdődik.: 35.000-nél pesten

rezsi.: kb 20.000

kaja.: napi 1-2000 ft x 30 mondjuk 30.000 legyen 1 hónapra

egyéb költségek, meglátsz valamit a boltban.: x ft

bérlet.: 5000 ft

és akkor már mínuszba jársz. Nem érdemes egyedül pestre költözni, csak ha van veled valaki akkor osztódik a költség.

2011. szept. 13. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Én 40.000-ből kellett kihozzak egy hónapot ott, úgy hogy kollégiumban laktam, amit nem kellett fizetni.

Bérlet (diákkal): 4 ezer körül

Emellett szinte semmire nem költöttem (talán két múzeumi belépő, és néhány fénymásolás) és alig sikerült kihúzni a hónapot. Spar Buget-es dolgokon éltem, mindenből a legolcsóbbat, stb stb.

Szóval 70.000 nagyon kevés.

2011. szept. 13. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj el a munkanélkülibe,havi 45ezret kaphatsz asszem 3hónapig-ez amolyan álláskeresés segítő akármicsoda...Felveszed a pénzt,nem költesz belőle egy fillért sem,vagyis lesz 135ezred,amiből csak elindulni tudsz,de pl albit fizetni egyáltalán nem...

Albérletbe havi 70ből ne is gondolkodj,de még a 135ből se,mert :

1.A fizetést csak 1x kapsz,és nem mindegy melyik napon érkezik a számládra/zsebedbe

2.Albérlet az oké,hogy van olcsóbban,de MINDENHOVA min. 2 havi kaució kell+az 1.havi albérlet(ez már összesen 3havi és még csak az első napod van az albérletben...)+akkor még a rezsi is...ez már több mint 150ezer is lehet bőven...

Amúgy rengeteg jól fizető állás van,ahova simán felvesznek az úgymond okleveleddel(miután diplomád nem kapsz,de oklevelet kapsz,hogy teljesítettél mindent kivéve a nyelvvizsgát!),szerintem inkább keresgélj és 0 forintból ne akarj sehova se költözni...(kivéve ha van vmi segítséged a rokonoktól,szüleidtől..de gondolom nincs :((((

2011. szept. 13. 21:02
 5/5 Milanista válasza:
100%
Nagyon jó kis munkásszállások vannak pesten , én lehet hogy utánna néznék a helyedben és megpróbálnék lépni.
2011. szept. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!