Miert mondta ezt anyam? 19L
Na, megírom másodjára. :)
Az én anyukám is ilyen, és ezzel egyetlen dolgot lehet tenni: Elfogadnod.
Nem visszatámadnod, nem neheztelni rá, de magadra se haragudj ezért. Egyszerűen fogadd el amit mondott, és engedd el, nem számít semmit. Mint egy égető széndarabot, amit fölösleges fogni, hiszen csak fáj. Nem kell erre magyarázat, anyum is mindig ilyeneket mond. Egyszer találkoztam egy fiúval tőlem 5 percnyi sétára a parkba, és egyből mondta, hogyha már első randin nem jön oda, akkor hagyjam a p*csába, ugyan ezekkel a szavakkal élt... de aztán mikor már megtanulta hol lakom, akkor mindig odajött, tehát jogtalan volt amit mondott. :)
Mondd meg neki, hogy ha nem tűnt volna fel neki, azért te már eléggé felnőttél.
Szerintem magára maradt. Nehéz elengedni a gyerekeket, még ha vita van, akkor is. És hogy anyád idejében mi volt, már változtak az idők is. Néha te is mehetsz. Miért ne? Azt, h. nem vagy szűz, azt azért ne kösd az orrára. Ha már ilyen naiv....
Tájékoztasd róla, hogy nagyon kedves, amiért aggódik érted, de TIZENKILENC éves vagy, nem ellenőrizgethet már folyton folyvást.
Egyébként anyukámmal én sem beszéltem soha ezekről a dolgokról, amikor először megjött még szégyelltem is magam és bujkáltam előle. Durvesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!